Sari la conținut

Imaginile durerii. Cum a venit soția maestrului Alexandru Arșinel la căpătâiul acestuia. Imaginea devotamentului și a dragostei infinite

Trupul neînsuflețit a marelui actor Alexandru Arșinel a fost depus în foaierul Teatrului Constantin Tănase, unde oamenii dragi au venit să își la revedere.

Soția marelui actor Alexandru Arșinel, surprinsă la căpătâiul acestuia sfâșiată de durere

Marele actor Alexandru Arșinel s-a stins din viață ieri, 29 octombrie, la vârsta de 83 de ani, după o carieră de 60 de ani pe scena teatrului românesc. Marele actor se confrunta cu multe probleme de sănătate.

Un moment extrem de emoționant a fost acela când soția regretatului actor, Marilena Arșinel, a ajuns la căpătâiul celui care i-a fost partener de viață mai bine de cinci decenii.

Marilena, femeia cu care actorul era căsătorit din 1968, s-a deplasat în scaun cu rotile la căpătâiul soțului său, ajutată de unul dintre fiii săi. Ea a depus o coroană din orhidee albe și galbene, însoțită de mesajul „Te voi iubi mereu!” Soția Marilena”.

Soția lui Arșinel a suferit o paralizie după o ce a căzut în scara blocului în 2016 și s-a lovit puternic la cap. Deși medicii au operat-o, starea i-a fost afectată semnificativ și a rămas imobilizată în scaun cu rotile.

Sursa foto: Cancan.ro

Alexandru Arșinel va fi îngropat duminică, la cimitirul Bellu

Alexandru Arșinel va fi înmormântat la Cimitirul Bellu din Capitală, acesta rezervându-și loc de veci încă din timpul vieții.

„Sunt un om gospodar. Mi-am făcut mormânt la Bellu. Să n-aibă grijă copiii, când n-o să mai fiu”, declara actorul în urmă cu mai mulți ani.

Alexandru Arșinel a suferit de mai multe probleme de sănătate. În 2017 a trecut printr-un transplant renal, iar ulterior a suferit o operație pe cord deschis în urma căreia i-a fost instalat un stent. Maestrul a contactat Covid în 2021, însă din fericire s-a recuperat, iar una dintre marile sale dorințe era să revină pe scenă. Din păcate, la începutul lui 2022, Alexandru Arșinel a leșinat pe scena Teatrului de Revistă, chiar în timpul repetițiilor și a fost transportat la spital.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel