Sari la conținut

NIMENI NU ȘTIA, dar acum a ieșit adevărul la iveală! Ce a fost între Stela și Arșinel

Stela Popescu și Alexandru Arșinel au fost fără doar și poate cel mai iubit cuplu de pe scena teatrului românesc. Aceștia au scris împreună o pagină importantă în istoria teatrului, însă mulți i-au bănuit că ar fi trăit și o poveste de dragoste secretă. Acum adevărul a ieșit la iveală!

Au jucat împreună în scenete scrise de Puiu Maximilian, fostul soț al actriței, dar și în filme, cum ar fi „A doua cădere a Constantinopolului” sau „Cine e Didina?”.

În anul 2002, cei doi actori au fost răsplătiți cu Premiul special al UNITER pentru teatrul de revistă.

În stagiunea 2008-2009, prin spectacolul „Aplauze, aplauze” s-a marcat împlinirea de 30 de ani de activitate a cuplului Alexandru Arșinel – Stela Popescu.

Adevărul despre cuplul Stela – Arșinel

Stela și Arșiel au scris istorie pe scena, multă lume bănuind că aceasta a fost amanta marelui maestru, însă adevărul a ieșit la iveală.

Regretata actriță a spus că nu a fost deranjată niciodată de ceea ce spunea lumea, pentru că ea știa care este adevărul.

„Doamna s-a întors cu spatele şi a plecat supărată. La fel este percepţia şi cu Arşinel, toată lumea crede că sunt soţia lui. Acest lucru se datorează faptului că între noi, pe scenă, relaţia este perfectă şi armonioasă. Din clipa în care am ieşit de pe scenă, noi nici măcar buni prieteni nu suntem. Nu ne facem vizite, nu mâncăm împreună… La noi, teatrul este legătura. Am jucat împreună în toată ţara, am repetat împreună, dar niciodată între noi nu s-a creat acea stare de simpatie personală!”, a povestit Stela Popescu.

Arșinel răpuns de suferință în urma morții partenerei de scenă

„Au trecut doi ani de zile de când Stela nu mai este printre noi. Îmi lipseşte enorm! Şi ca parteneră de scenă, şi ca prietenă… Stela întodeauna va reprezenta o persoană căreia îi simţi lipsa atunci când nu mai este. Simt nevoia de a juca şi de a discuta cu ea, de a mă întâlni cu oameni vizavi de ceea ce a însemnat ea, un adevărat stâlp al comediei româneşti”, a declarat Alexandru Arşinel, pentru click.ro.

Momente emblematice cu Alexandru Arșinel și Stela Popescu

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.