Sari la conținut

IMPORTANT! Unde și când poți face ecografie mamară gratis

Cancel CANCER

IMPORTANT! Unde și când poți face ecografie mamară gratis. Depistate din timp, majoritatea cancerelor de sân pot fi tratate. Peste 50% sunt depistate târziu…

În România, sunt diagnosticate peste 9.000 de femei cu o boală necruțătoare: cancer de sân. Mai mult de jumătate sunt depistate deja târziu, în stadiile 3 și 4.

De altfel, România este țara europeană cu cea mai ridicată mortalitate cauzată de cancer de sân. Depistat din timp, cancerul de sân are șanse de vindecare de 94%.

Din păcate, majoritatea femeilor amână din diverse motive ecografiile mamare, investigații care le pot salva viața. Fie că nu au timp, fie că nu au bani, sunt pudice sau cred că lor nu li se poate întâmpla, multe dintre acestea întârzie sau nu merg deloc.

Citeste si:

Ce scuze mai ai să nu mergi?

Vestea bună este că și în acest an continuă caravana națională de ecografii mamare gratuite, astfel că oricine se poate duce să-și facă această investigație gratis.

Caravana este deja în al șaselea an de existență, continuând să consolideze partea de educație și prevenție în ceea ce privește cancerul de sân. An de an străbate țara în lung și-n lat, oferind ecografii mamare gratuite femeilor care se prezintă la cabinetul medical mobil.

Cancel Cancer

Așadar, începând cu 11 iulie, femeile pot spune #CancelCancer și sunt invitate să beneficieze de o consultație senologică gratuită în orașele incluse de caravana medicală organizată de AVON și Kaufland România.

Programul zilelor următoare:

  • Zalău           20-22 iulie  Kaufland Zalău, Str. Mihai Viteazul nr. 49, județ Sălaj
  • Bistrița      23-25 iulie  Kaufland Bistrița, Calea Moldovei nr. 40, județ Bistrița-Năsăud

Consultațiile vor fi oferite pe baza bonurilor de ordine eliberate la începutul fiecărei zile, în limita a 32 de ecografii pe zi.

Investigația durează aproximativ 15 minute și este gratuită, așa cum am menționat mai sus.

 

 

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.