Sari la conținut

„În 2022, fără vaccinare, copiii devin cea mai vulnerabilă țintă a pandemiei”.  Octavian Jurma: „Vaccinul, un miracol produs de minți luminate”

Fără vaccinare, copiii devin cea mai vulnerabilă țintă a pandemiei.  Octavian Jurma: „Vaccinul, un miracol produs de minți luminate”.

În contextul în care specialiștii avertizează că România urmează să intre în valul 5 pandemic, cercetătorul Octavian Jurma transmite celor care așteaptă un miracol din partea divinității că am primit deja un miracol, care „se numește vaccin”.

„Vaccinul, un miracol produs de minți luminate”

„Multa lume asteapta un miracol care sa ne salveze de valul 5 si Omicron fara ca noi sa facem nimic.

Dar Dumnezeu ne-a dat deja un miracol, se numeste vaccin. Doar ca trebuie sa facem ceva ca sa ne pazeasca de rele.

Vaccinul este un miracol produs de minti luminate, pe care il refuzam pentru ca ascultam de minti intunecate…

E foamete mare in lume si Dumnezeu ne-a dat posmegii ca sa nu murim de foame nu ca sa ne indestulam, dar noi ii refuzam pentru ca trebuie sa facem ceva ca sa ii muiem. Apoi, daca totusi i-am muiat, protestam „cat mai trebuie sa mancam posmegi?”

Citeste si:

La care ecoul ne raspunde „cat mai trebuie sa traim?”…”, a scris Jurma pe pagina sa de Facebook.

Octavian Jurma: „Fără vaccinare, copiii devin cea mai vulnerabilă țintă a pandemiei”

Fără vaccinare, în acest an copiii devin cea mai vulnerabilă țintă a pandemiei, a subliniat Jurma.

„In 2022 ne astepta insa o decizie si mai grea decat sa ne muiem posmegii pentru noi. Va trebui sa muiem posmegii pentru copii nostri.

Fara noi, fara decizia noastra de ne proteja copiii de virus si de boala prin vaccinare, copiii devin cea mai vulnerabila tinta a pandemiei.

Pentru a lua asemea decizii de viata si de moarte, Dumnezeu ne-a dat deja miracolul accesului la Adevar.

Cu ajutorul stiintei care cerceteaza adevarul despre legile naturii am descoperit vaccinul ca o unealta de imblanzire si a variantei Delta.

Am refuzat leacul, am imbratisat boala si am murit cu zecile de mii.

Dumnezeu nu ne poate ajuta cu forta pentru ca asta ar insemna ca ne lipseste de libertatea de decide singuri si de dreptul a fi judecati dupa faptele noastre.

Mare ispita de a cere lui Dumnezeu sa iti si moaie posmegii pe care ti i-a dat sa nu mori de foame, sa ii ceri sa te scape de gravitatie cand refuzi parasuta sau sa te scape de inec cand refuzi colacul de salvare…

Sa nu uitam ca pana si pentru un adevar care pare azi banal, cum este faptul ca Pamantul se roteste in jurul Soarelului, oameni iubitori de adevar au fost judecati si ucisi de negationistii vremii tot cu crucea in mana.

Ignoranta nu e sfanta! Negand adevarul nu poti face bine…

Sper ca in 2022 sa nu ajungem sa negam iarasi ca Pamantul se invarte in jurul Soarelului, ca deja am ajuns sa negam ca este rotund…”, a transmis Octavian Jurma.

Sa recapitulam asadar marile adevaruri incontestabile ale stiintei:

  • Pamantul e rotund!
  • Pamantul se invarteste in jurul Soarelului!
  • Virusul ucide, vaccinul protejeaza!
  • 2+2 = 4!

„Adevarul e terapeutic, oricat este de amar. Minciuna e toxica, oricat este de placuta.

Mare ispita de a deveni slujitorul minciunii, pentru ca multe iti promite Diavolul ca sa te faca sa platesti pentru ceea ce a platiti deja Fiul lui Dumnezeu pentru tine.

La multe rotatii in jurul Soarelului”, a mai scris cercetatorul.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.