Sari la conținut

În plin război, l-au dat jos pe Putin! „Nu este posibil să mai ținem un asemenea personaj!” Zelenski ar putea să-i ia locul!

În plin război, l-au dat jos pe Putin! „Nu este posibil să mai ținem un asemenea personaj!” Zelenski ar putea să-i ia locul!

Fără îndoială, în momentul de față, Vladimir Putin este unul dintre cele mai detestate personaje la nivel mondial.

Oamenii își arată averisunea împotriva președintelui Putin pe toate canalele de comunicare existente. Războiul declanșat în Ucraina este aspru sancţionat atât pe linia oficială, prin marile foruri mondiale, cât și pe linie particulară, prin cetăţeanul de rând.

În plin război, l-au dat jos pe Putin! „Nu este posibil să mai ținem un asemenea personaj!”

Un mod original de a-și arăta revolta, de exemplu, a fost avarierea de către vizitatori a statuii de ceară care îl reprezintă pe Vladimir Putin, expusă la Muzeul Figurilor de Ceară din Paris .

După doar o săptămână de la declanșarea războiului în Ucraina , în prima zi a lunii martie, reprezentanţii Muzeului Grevin au anunţat că retrag statuia liderului de la Kremlim

Citeste si:

Mai mult, aceștia plănuiesc să o înlocuiască cu cea a preşedintelui ucrainean Volodimir Zelenski. Prin urmare, statuia, care a fost creată în anul 2020, a fost mutată într-un depozit până la noi dispoziţii.

Unul dintre motivele retragerii din muzeu a statuii a fost şi faptul că exponatul a fost serios avariat de vizitatori în mai mutle rânduri, astfel încât angajaţii erau obligaţi să o refacă aproape constant.

„Astăzi, nu mai este posibil să expunem un personaj ca el… Pentru prima dată în istoria muzeului retragem o statuie din cauza evenimentelor istorice aflate în curs de desfăşurare. Ţinând cont de ceea ce s-a întâmplat, noi şi angajaţii noştri nu dorim să fim nevoiţi să refacem în fiecare zi coafura şi aspectul general al statuii.

Zelenski ar putea să-i ia locul!

Poate statuia preşedintelui Zelenski ar putea să-i ia locul… El a devenit un erou pentru faptul că a rezistat şi nu a fugit din ţara lui. Ar putea foarte bine să aibă un loc în rândul marilor bărbaţi din istorie şi din zilele noastre”, a declarat directorul Muzeului Grevin, Yves Delhommeau, potrivit France Bleu.

Nu este singurul incident de acest fel. În 2014, după anexarea Peninsulei Crimeea de către Rusia, o femeie care a protestat topless în Muzeul Grevin, având scris pe sâni, cu vopsea, mesajul „Kill Putin” („Omorâţi-l pe Putin”), a înjunghiat statuia şi i-a zdrobit craniul.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.