joi, august 18, 2022

Încă un atac al rechinilor. De data aceasta este vorba despre un bărbat care a fost mușcat miercuri dimineață, în timp ce făcea paddleboarding în Long Beach, New York.

Autoritățile din Suffolk County au anunțat că plaja Smith Point a fost „închisă din nou din cauza unui atac al rechinilor care a avut loc în această dimineață (miercuri, n.r.).”

Ar fi fost vorba de un rechin tigru

Victima este un bărbat de 41 de ani, care practica paddleboarding miercuri dimineață, la ora locală 7:30. Acesta a fost doborât de pe placă de rechin care l-a mușcat de picior, provocându-i o rană de 10 cm, potrivit CBS.

Te-ar mai interesa: ATENȚIE! Pericolele din spatele tatuajului pentru ...

Acesta a reușit să scape după ce a lovit rechinul cu pumnul și, ajutat și de un val, a reușit să înoate apoi până la mal.

Bărbatul le-a povestit autorităților că a fost atacat de un rechin tigru de peste 1 metru lungime.

Este al doilea incident de acest fel care a avut loc în zona plajei Smith Point în ultimele 10 zile. Un salvamar a reușit să se salveze după ce a fost mușcat de piept pe 3 iulie de un rechin de aproape 1,5 metri lungime.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private