joi, decembrie 9, 2021

Incendiu Matei Balș. Patru persoane au decedat și alte 102 au fost evacuate, din cauza unui incendiu izbucnit, în această dimineață, la nstitutul „Matei Balș” din Capitală. 

Focul a fost stins de pompieri, însă trei persoane au fost găsite carbonizate, iar a patra a decedat deși s-a încercat resuscitarea acesteia. Deocamdată nu se știe de la ce a pornit incendiul, dar surse din cadrul anchetei au făcut unele dezvpluiri. Un reșou care funcționa în salonul care a ars la Institutul ”Matei Balș” din București ar putea fi cauza incendiului, au declarat pentru G4Media.ro surse din cadrul anchetei.

Te-ar mai interesa: Creșteți imunitatea în mod natural – Încerca...

Incendiu Matei Balș

Departamentul pentru Situații de Urgență (DSU) anunță că a creat două linii telefonice pentru rudele pacienților de la Institutul „Matei Balș” unde astăzi dimineață s-a produs un incendiu puternic.

Cele două numere disponibile pentru aparținători sunt:

0212069398
0212648515

„Dată fiind situația generată în urma nefericitului eveniment din această dimineață care a necesitat evacuarea și relocarea mai multor persoane la alte unități spitalicești, precizăm faptul că imediat după ce este actualizată lista privind repartiția pacienților la spitalele suport din aria București-Ilfov, vor fi operaționalizate două linii telefonice, unde aparținătorii pot afla informații despre noua locație unde pacienții sunt internați, în vederea continuării îngrijirilor medicale care se impun acestora. Revenim în cel mai scurt timp cu aceste informații”, a precizat DSU.

Te-ar mai interesa: Cum eviți kilogramele în plus de Sărbători fără să...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri

Ultimele stiri