duminică, aprilie 2, 2023

Județul Timiș se confruntă în valul patru al pandemiei cu o creștere alarmantă a numărului de cazuri de corornavirus, ce a dus la impunerea măsurilor de carantinare. Timișoara a fost înregistrat un nou focar, după trei luni, la centrul de carantinare pentru migranți.

Tot mai multe restricții în județul Timiș din cauza creșterii numărului de cazuri cu coronavirus. Comitetul Județean pentru Situații de Urgență al județului Timiș a decis,  ca localitatea Secaș să fie trecută pe anexa 2, care cuprinde unitățile administrativ-teritoriale cu rata de infectare mai mare de 4/1000 locuitori și mai mică de 7,5/1000 locuitori. Rata de infectare în Secaș este de 5,13/1000 locuitori. Pe această anexă se află și localitatea timișeană Denta.

Te-ar mai interesa: Aceste pastile curăță și detoxifică ficatul, elimi...

De asemenea, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență al județului Timiș a mai decis, ca pe anexa 3 să fie trecută și localitatea Darova, având o rată de infectare de 3,2/1000 locuitori. Pe anexa 3 se mai află Bucovăț, Criciova, Giulvăz și Jebel. În localitățile aflate pe această anexă sunt interzise nunțile și botezurile, iar barurile, restaurantele și cafenelele vor fi închise la interior.

„În cadrul ședinței de astăzi, UAT Secaș a fost trecută pe anexa 2, cuprinzând UAT-urile cu rata de infectare mai mare de 4/1000 de locuitori și mai mică de 7,5/1000 de locuitori.

Te-ar mai interesa: De la detoxifierea ficatului la stimularea imunită...

Pe anexa 2 se mai află UAT Denta. UAT Darova a fost trecută pe anexa 3, cuprinzând UAT-urile cu rata de infectare mai mare de 3/1000 de locuitori și mai mică de 4/1000 de locuitori. Pe anexa 3 se mai află UAT-urile Bucovăț, Criciova, Giulvăz și Jebel.

Unitățile administrative-teritoriale Livezile, Giroc, Iecea Mare și Pișchia au fost trecute pe anexa 4, având o rată de infectare mai mare de 2/1000 locuitori și mai mică de 3/1000 locuitori. Pe Anexa 2 se mai află UAT-urile Dudeștii Noi și Ciacova”, informează Prefectura Timiș.

Te-ar mai interesa: Dacă suferi de această boală, NU AI VOIE sub nici ...

Declaratie pe propria raspundere TimisDeclaratie pe propria raspundere Timis

Restricțiile intrate în vigoare:

Eeste interzisă circulația persoanelor în afara locuinței în zilele de vineri, sâmbătă și duminică, în intervalul orar 20.00 – 05.00, cu următoarele excepții:
– deplasarea în interes profesional, pentru asistență medicală, a persoanelor care sunt în tranzit sau din motive justificate.
–  Totodată, magazinele vor fi deschise în aceste zile doar în intervalul 05.00 – 18.00.
– În intervalul orar 18.00 – 05.00, operatorii economici pot desfășura activitatea de livrare la domiciliu.
– De asemenea, se suspendă activitatea operatorilor economici desfăşurată în spaţii închise în domeniul sălilor de sport şi/sau fitness.

Te-ar mai interesa: Simptomele și cauzele circulației deficitare în or...

Aceste măsuri sunt suplimentare față de cele care se aplică la depășirea incidenței de 3/1000 de locuitori.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private