Sari la conținut

Incredibil ce au descoperit medicii în stomacul unui băiat, care avea dureri și stări de greață

Din cuprinsul articolului

Ce au descoperit medicii în stomacul unui băiat. Un băiat în vârstă de 15 ani a ajuns pe mâinile medicilor de urgență, după ce a avut dureri de stomac și stări de greață. Doctorii au hotărât să-i facă o radiografie, însă ce au descoperit i-a lăsat fără cuvinte.

Adolescentul în vârstă de 15 ani a fost transportat urgent la Spitalul Universitar Firat din Elazig. Mai apoi, gastroenterologul pediatru, Yasar Dogan, s-a ocupat cu extragerea unui gadget străin din corpul copilului, potrivit News.com. În momentul în care medicul i-a studiat radiografia, s-a aflat faptul că acesta înghițise un cablu USB pentru telefon și căști.

Ce s-a întâmplat cu adolescentul

Astfel că, a fost nevoie de o endoscopie și o mică incizie pentru a-i extrage corpul străin din stomac.

Mai mult decât atât, pe lângă faptul că în stomacul băiatului exista cablul respectiv, acesta era înfășurat cu păr despre care nu se știe, însă, cum a ajuns acolo, deoarece tânărul nu a dorit să spună de ce și cum a reușit să-și introducă acel obiect în stomac.

Procesul de scoatere a cablului USB din burtă a fost destul de greu, fiindcă obiectul a fost atât de lung încât o parte din acesta a reușit să ajungă în intestinul subțire, din spusele medicului.

„În mod evident, ne-a fost greu să scoatem cablul, deoarece un capăt al cablului a trecut în intestinul subțire”, a declarat medicul gastroenterolog pediatru, Yasar Dogan.

Intervenția chirurgicală a fost un real succes, iar băiatul de 15 ani a fost trimis acasă, declarat sănătos.

Etichete:

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel