Sari la conținut

Incredibila transformare a unui bărbat care a slăbit 165 de kilograme. Medicul îl avertizase că e o bombă cu ceas și că poate muri oricând

Incredibila transformare a unui bărbat care a slăbit 165 de kilograme. Medicul îl avertizase că e o bombă cu ceas și că poate muri oricând.

Pierderea în greutate este cheia longevității la persoanele obeze și supraponderale, chiar și la cei care trăiesc cu comorbidități.

Acest lucru a fost de două ori mai relevant pentru Nicholas Craft, un bărbat din Mississippi care a slăbit 165 kg după ce un medic i-a spus că este o „bombă cu ceas” și că nu mai are mult timp de trăit.

Bărbatul, care cântărea inițial 300 kg, a suferit o transformare drastică și impresionantă cu cea mai simplă motivație. Și-a dorit cu toată ființa să trăiască o viață mai lungă.

​Nicholas Craft's transformation

Incredibila transformare a unui bărbat care a slăbit 165 de kilograme

Călătoria transformării lui Nicholas Craft a început în 2019. Potrivit Fox News, Craft a slăbit aproximativ 18 kg chiar în prima lună, făcând modificări dietetice.

Acum în vârstă de 42 de ani, bărbatul a dezvăluit că avea aproximativ 136 kg când era la liceu și că depresia a spus că l-a determinat să mănânce în exces.

În consecință, a dezvoltat câteva alte probleme de sănătate, inclusiv:

Pentru acest bărbat era un chin până și faptul banal de a se urca în vehicule obișnuite.

În 2019, un medic i-a spus lui Craft că a fost o „bombă cu ceas”, invocând starea lui. I s-a spus că, dacă nu pierde în greutate, riscă să moară chiar în următorii 3-5 ani.

Bărbatul a dezvăluit că, deoarece își dorea să trăiască mai mult, a decis să slăbească și a început cu schimbări în alimentație. Nicholas Craft a început să se concentreze pe aportul de calorii și a renunțat la junk food.

La începutul călătoriei sale de pierdere în greutate, a limitat aportul de calorii la 1200 până la 1500 pe zi.

După ce a slăbit, a raportat o îmbunătățire a tiparelor de respirație.

Cum să slăbești când ești obez

Persoanele obeze pot pierde în greutate prin modificări ale dietei și ale stilului de viață – trecând la tipul potrivit de nutrienți, în timp ce fac exerciții regulate și se abțin de la obiceiuri nesănătoase care extind talia.

Unele dintre cele mai simple sfaturi care sprijină pierderea în greutate sunt:

  • Realizarea unui deficit de calorii: arderea mai multor calorii decât ceea ce se consumă într-o zi
  • Trecerea la grăsimi nesaturate și renunțarea la grăsimile trans
  • Mananca mai multe proteine si fibre
  • Consumul de alimente întregi
  • Limitarea aportului de calorii
  • Renunțarea la alcool și fumat
  • Exercițiile fizice
  • Somn de minim 7-8 ore
Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: