joi, octombrie 6, 2022

Suferi de dificultăți de respirație? Ar putea fi un semn precoce al atacului de cord. Simptome pe care persoanele în vârstă nu ar trebui să le ignore.

Când corpul tău este bolnav și slăbit, va prezenta mai multe simptome. Și, cu toate că ai putea alege să le ignori, nu este cel mai indicat lucru. Nu ar trebui să ignorați simptomele, deoarece acestea ar putea fi semne timpurii ale unor afecțiuni grave de sănătate sau chiar boli cronice de sănătate.

Te-ar mai interesa: Boala care răpune zeci de mii de oameni poate fi d...

Acest lucru devine extrem de important pentru persoanele în vârstă, deoarece aceștia prezintă un risc mai mare de a fi afectați de numeroase condiții de sănătate și boli.

Când observați astfel de simptome, asigurați-vă că vă consultați cu medicul dumneavoastră sau vă faceți un test și apoi discutați cu medicul dumneavoastră. Acest lucru va preveni ca riscurile de boli și condiții de sănătate să devină fatale.

Suferi de dificultăți de respirație? Ar putea fi un semn precoce al atacului de cord. Simptome pe care persoanele în vârstă nu ar trebui să le ignore

Iată câteva dintre simptomele și semnele pe care vârstnicii nu ar trebui să le ignore.

1. Dificultăți de respirație

Respirația neobișnuită poate fi rezultatul blocării arterelor. Blocajele din arteră pot opri sângele să curgă liber, ceea ce ar putea duce în cele din urmă la un atac de cord. Nu este necesar ca doar durerea în piept să fie semnul unui atac de cord, amețeli, senzație de senzație în piept și dificultăți de respirație ar putea fi, de asemenea, unele dintre ele.

Te-ar mai interesa: Dieta daneză: scapi de 20 de kilograme în 13 zile!...

2. Sângerare vaginală

Sângerarea vaginală după menopauză este un motiv de îngrijorare, cu excepția cazului în care se întâmplă din cauza sexului. Sângerarea din cauza sexului este rezultatul unei sângerări negrave. Cu toate acestea, dacă nu este cazul și dacă încă persistă, este important să vă verificați, deoarece acesta ar putea fi un semn de cancer ginecologic.

3. Constipație

Te-ar mai interesa: Accident vascular cerebral: băutura care dublează ...

Când trebuie să exerciți o presiune suplimentară în timpul mișcării intestinale, s-ar putea încorda țesuturile, ceea ce ar putea duce la hemoroizi. Cu toate acestea, constipația ocazională este normală. Constipația poate fi, de asemenea, rezultatul unui blocaj, cum ar fi o tumoare sau un polip, care împiedică mișcarea corectă a scaunului.

4. Sân umflat

Acesta este unul dintre cele mai comune semne ale cancerului de sân și nu trebuie ignorat. Un nodul în sân sau un sân decolorat ar putea fi toate un semn al cancerului de sân. Dacă simțiți că sânii ți s-au umflat, faceți-vă un screening și un control.

Te-ar mai interesa: Tragedie în lumea filmului. Actriță celebră, diagn...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private