miercuri, septembrie 28, 2022

Îndemnul profesorului Vlad Ciurea, în plin scenariu negru al pandemiei: În război se iau măsuri, nu se povestește!

Neurochirurgul şi directorul ştiinţific la Spitalul Clinic SANADOR, profesorul Vlad Ciurea,  a atras atenția că este momentul ca în România să se treacă la fapte.

„Dacă ne aflăm în război, atunci să luăm toate măsurile, să nu mai povestim atâta! Să facem ceea ce trebuie și să ascultăm specialiștii, dacă această nație, atât de frumoasă și deșteaptă, vrea să supraviețuiască!”, este mesajul lui Vlad Ciurea.

Te-ar mai interesa: Ți-a apărut o pată galbenă în jurul ochilor? Boala...

Îndemnul profesorului Vlad Ciurea, în plin scenariu negru al pandemiei: În război se iau măsuri, nu se povestește!

„Suntem în scenariul negru. Nu știu ce poate fi peste scenariul negru. E cu adevărat o catastrofă națională, cum a zis președintele Iohannis, este o problemă de securitate a țării.

Dacă ne aflăm în război, atunci să luăm toate măsurile, să nu mai povestim atâta. Să facem ceea ce trebuie și să ascultăm specialiștii, dacă această nație, atât de frumoasă și deșteaptă vrea să supraviețuiască sănătoasă.

Restricțiile sunt o soluție. Este o boală infecto-contagioasă, deci se transmite. Distanțare, mască, spălat pe mâini. Eu m-am vaccinat, am facut doza a treia. M-a pișcat un țânțar, atât! Am călătorit apoi la Iași, la un congres. N-am nimic!

Te-ar mai interesa: Băutura din plante cu 5 ingrediente pe care o poți...

Recomand tuturor, copiilor, prietenilor: Vaccinați-vă, vaccinați-vă, vaccinați-vă! Testați, testați, testați!

Certificatul verde s-a dat tocmai ca să apară restricții. Ca oamenii să fie puși în situația – dacă nu ai certificat verde nu te duci. De ce nu te duci? Ca să nu răspândești boala. Nu e ceva ca să-i împărțim în verzi, sau negri, sau altcumva.

Eu n-am făcut un pas în spitalul în care lucrez fără să întreb specialistul în boli infecțioase”, a declrat reputatul neurochirug, potrivit Digi24.

Te-ar mai interesa: Vlad Ciurea: beți această licoare primul lucru dim...

Dragi români, oameni buni „vaccinați-vă, vaccinați-vă, vaccinați-vă!”

Potrivit medicului neurolog Vlad Ciurea, arma cea mai eficientă în această „luptă” cu virusul SARS-CoV-2 este vaccinarea.

„Și între doctori au apărut discuții – „că nu e bine, că nu te vaccina, stai acasă”. Nu merge asta.

La război cu ce te duci? Cu arme. Arma noastră e vaccinul. Cu un secol în urmă – 1921, turbeculoza era groaznică. Eram după război. Mari artiști, scriitori, compozitori au decedat. Atunci apare pe piață și se vaccinează lumea cu vaccinul BCG. Și noi l-am făcut, și cei care ne ascultă. Astfel, suntem vaccinați împotriva tuberculozei. Nu o mai facem.

Te-ar mai interesa: Care sunt criterile după care ne alegem stomatolog...

Nevaccinarea dovedește o lipsă de educație și o non-încredere în specialiști și în oamenii cu mintea întreagă, care ar trebui să promoveze. Sunt preoți, preoți care spun „nu vă vaccinați”, doctori, care nu nu convinși – e foarte grav, parlamentari care au apărut la TV.

Ce au românii? Nu știu din ce cauză, de la Revoluție încoace este democrație, fiecare spune ce vrea. Ce aude în colț de stradă, sau în cârciumă, sau la televizor este foarte bun. Nu cumva să întrebi specialistul, nu cumva!

Te-ar mai interesa: Poți simți asta? Două senzații în picioarele tale ...

Când au început primele cazuri de COVID am vorbit de un cântăreț celebru – Marcel Pavel – toată lumea a zis „aaa, a fost plătit”. Am primit și telefoane. „Ați fost plătit și dumneavoastră”. Cum să fiu plătit?

Dacă ne uităm pe posturile de televiziune, vorbesc nespecialiști, nepregătiți în domeniu, și, păcat, doctori care nu sunt pregătiți să vorbească în acest „război”.

Am un mesaj: Dragi români, oameni buni „vaccinați-vă, vaccinați-vă, vaccinați-vă!”, a transmis profesorul Ciurea. 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private