Sari la conținut

Îndepărtează și previne: produsul care te ajută să scapi de mucegaiul din casă! Rețeta este foarte simplă!

Mucegaiul din casa ta este urât mirositor și poate fi, de asemenea, nesănătos. Un pasionat de curățenie a împărtășit trucul ei ușor de a scăpa de mucegai și de a preveni revenirea acestuia.

Experta în curățenie, care își postează expertiza pe contul ei de Instagram @cleaning_at_44, a spus:

„Mucegaiul este o problemă pentru noi toți. Nu toți avem o fereastră în baie. Avem un extractor, dar se luptă să facă față curățirii aburului. Aerisirea bună este cheia pentru a ține mucegaiul la distanță.”

Experta în curățenie a povestit că a încercat să elimine mucegaiul din casă cu mai multe soluții de curățeni, însă fără rezultate notabile.

Cel mai popular agent de curățare a mucegaiului natural

Înălbitorul este întotdeauna inclus în rețetele populare de curățare naturală a mucegaiului, deoarece are proprietăți atât de puternice, încât curăță cu ușurință mucegaiul și previne revenirea lui.

Ucigaș de mucegai cu înălbitor

  • 1 galon de apă
  • 1 cană de înălbitor
  • Găleată

Puneți-vă toate echipamentele de siguranță înainte de a da cu înălbitor și asigurați-vă că zona este bine ventilată. Luați o găleată veche și umpleți-o cu un galon de apă. Adaugă înălbitorul în apă și folosește o perie mare pentru a o amesteca.

Înmuiați peria în soluția de înălbitor și frecați zona infectată cu apă de înălbire până când toate resturile vizibile dispar. Lăsați soluția să se usuce.

Eliminator de mucegai pe bază de oțet

  • Otet distilat
  • Burete
  • Apa fierbinte

Pentru a curăța mucegaiul, umpleți o sticlă de pulverizare cu oțet distilat. Utilizați spray cu oțet direct peste zona mucegăită și lăsați-l să stea cel puțin o oră. Scufundați buretele în apă fierbinte și frecați zona până când este curată.

Oțetul și apa fierbinte reprezintă o soluție ideală de spălare naturală pentru a elimina murdăria și petele de mucegai.

Intoxicația cu mucegai

Borax pentru a ucide mucegaiul

Unele dintre cele mai naturale moduri de a ucide mucegaiul includ adesea Borax. Boraxul este un agent de curățare și dezinfectant natural cu un nivel scăzut de toxicitate. De asemenea, dezodorizează canalele de scurgere și este ieftin de cumpărat.

Pentru a vă crea soluția de curățare a mucegaiului de casă cu borax, adăugați o cană de borax la un galon de apă într-o găleată mare. Aspirați cât mai mult din mucegai din zonă.

Scufundați o perie de frecat în apa Borax și folosiți-o pentru a curăța zona mucegăită. Odată ce este complet curățat, ștergeți umezeala rămasă și sporii de mucegai cu o cârpă curată. Lăsați suprafața să se usuce complet.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel