marți, mai 30, 2023

Îndrăgită interpretă de muzică populară, momente tensionate: „Mi s-a spus că am tumoare și schizofrenie”.

Suzana şi Daciana Vlad sunt cele mai cunoscute gemene ale folclorului maramureşean. La 30 de ani, artistele spun că profesia încă are prioritate în faţa vieţii personale, astfel că nu au gânduri de măritiş.

Din păcate, însă, una dintre cele două surori a trecut prin sperietura vieții după ce, în urma unei banale jene la ochiul drept, a decis să consulte mai mulţi medici.

Te-ar mai interesa: Alimentul care declanșează creșterea alarmantă a g...

Din păcate, Daciana Vlad a primit diagnostice dintre cele mai diverse şi mai înfiorătoare – de la tumoare la schizofrenie.

Cine sunt Daciana și Suzava Vlad. Gemenele folclorului maramureșean ascund o adevărată dramă de familie

Îndrăgită interpretă de muzică populară, momente tensionate: „Mi s-a spus că am tumoare și schizofrenie”

Interpreta de muzică populară a povestit că se confrunta de ceva vreme cu o jenă uşoară la ochiul drept și, deși nu s-a speriat, a decis că este mai bine să se lase pe mâna specialiştilor.

După șocul primului diagnostic, a decis să mai ceară şi alte păreri, dar fiecare specialist îi dădea diagnostice dintre cele mai înspăimântătoare. Printre diagnosticele primite au fost cele de tumoare și schizofrenie.

„Aveam o problemă de ceva timp la ochiul drept și atunci când am o problemă îmi place să merg la medic pentru a o rezolva. Din păcate pentru mine rezultatele nu au fost tocmai bune. Am fost la mai mulți medici din țată și am primit tot felul de rezultate mai puțin pozitive, printre care mi s-a spus că am tumoare și schizofrenie.

Te-ar mai interesa: Bucureştenii pot primi 4.000 de lei pentru a se te...

M-am speriat foarte tare și în același timp am zis că trebuie să rămân pe poziție”, a povestit Daciana Vlad la Antena Stars.

Diana Vlad suferă de blefarospasm

Din fericire, artista a aflat că nu are schizofrenie și nici tumoare, ci doar blefarospasm. Este vorba de o afecţiune care se manifestă prin contractarea muşchilor pleoapei. Daciana Vlad urmează, în prezent, un tratament, iar dacă rezultatele acestuia nu vor fi pe măsura aşteptărilor, are posibilitatea de a apela la botox.

Te-ar mai interesa: Două semne incipiente de cancer de colon. Medic: O...

„Am ales să merg la mai mulți medici pentru a constata dacă este adevărat ce mi s-a spus sau nu. Am ajuns împreună la concluzia că sunt bine, sunt sănătoasă, n-am niciuna dintre aceste probleme.

Este, de fapt, blepharospasm la ochiul drept, o contracție a mușchilor. Nu este vizibil acest lucru, doar că mie îmi dă un disconfort și vreau să rezolv această problemă. Mi-a dat un tratament pe care să-l urmez în următoarele două luni și o să merg la control”, a mai spus artista.

Te-ar mai interesa: Medic renumit: Diabetul poate fi un prim semn care...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private