Sari la conținut

Influenceri pe TikTok și soți în viața reală: el are 25 de ani, ea 62 de ani, 7 copii și 17 nepoți. Spun că se iubesc și așteaptă un copil, prin mamă surogat, desigur

Influenceri pe TikTok și soți în viața reală: el are 25 de ani, ea 62de ani, 7 copii și 17 nepoți. Spun că se iubesc și așteaptă un copil, prin mamă surogat, desigur

Epoca Internetului a deschis posibilități incredibile în ceea ce privește circulația informației. Mulți spun că „înainte” lumea era mai „normală”, mai „tradițională”, dar nu vom ști niciodată care este adevărul.

Sunt cazuri stranii, nefirești, care devenind cunoscute publicului larg, în număr mare și constant, stabilesc o normă a „normalului”. O minciună repetată de multe ori prinde pojghiță de adevăr, nu? La fel, cazuri nefirești prezentate ca fiind „normale” stabilesc o narațiune inversă a firescului.

Love Story 2023: el are 25 de ani, ea 62 de ani

Iată, de pildă, cazul unui cuplu din America. Bărnatul se numește Quran McCain și este din Georgia, Statele Unite ale Americii, iar femeia se numește Cheryl McGregor și a demonstrat că iubirea poate învinge orice barieră. Cei doi s-au întâlnit, s-au căsătorit și, în prezent, trăiesc în Roma, Italia.

Până aici nimic special, nu? Doar că între cei doi există o diferență de 37 de ani: el are 25 de ani, iar ea, 62. Bărbatul de 25 de ani s-a căsătorit cu femeia de 62 și susține că e vorba despre dragoste adevărată.

Și ca să fie povestea de dragoste completă, Cheryl l-a cunoscut pe Quran pe vremea când el avea doar 15 ani și lucra în restaurantul fiului ei.

Din fericire (!!!), abia în 2020 cei doi au simțit o apropiere și, în 2021, el a cerut-o în căsătorie.

„Sunt multe motive pentru care am ales să mă căsătoresc cu ea. E frumoasă, elegantă, puternică, nobilă, onestă și plină de compasiune”, a mărturisit bărbatul.

The pair have used TikTok to document their relationship journey and to challenge 'misconception[s]' about large age gaps between partners. Credit: Jam Press

Cei doi sunt vedete pe TikTok, cu 3 milioane de urmăritori

Quran și Cheryl sunt extrem de activi pe rețelele sociale și doar pe TikTok au mai bine de trei milioane de urmăritori și clipuri video ce au depășit 86 de milioane de vizualizări, semn că cei doi au reușit să se transforme într-o adevărată senzație a internetului.

Se filmează la cumpărături, acasă, la spălat mașina, la patinor, la plimbare și cam în orice împrejurare, pentru a arăta cum e viața lor, de fapt.

Cuplul îndrăgostit pare că este imun la glumele și ironiile celor din jur legate de diferența de vârstă de 37 de ani.

Unii critică diferența de vârstă dintre ei, în timp ce alții râd de cum arată tânărul de 25 de ani și spun că el arată mai bătrân decât partenera lui de viață, datorită unui look ales recent.

„Începi să arăți cu mult mai bătrân decât ea, cum e posibil?”, „El arată la fel de bătrân ca ea”, „Sunteți frați?”, iată doar o parte din replicile primite de tânăr, arată cei de la mirror.co.uk.

În ciuda tuturor criticilor, cei doi își trăiesc povestea de iubire la fel ca până acum și vor să demonstreze că dragostea adevărată nu cunoaște limite (!!!!).

Mai mult decât atât, femeia și soțul ei așteaptă să devină părinți cu ajutorul unei mame surogat. Femeia a născut 7 copii și în prezent este bunică pentru 17 nepoți.

Cei doi au decis să aibă un copil împreună și sunt pregătiți să aibă unul, indiferent cât de mult ar costa.

„Mamele surogat costă între 6.000 și 120.000 de lire sterline; suntem norocoși că am găsit mama surogat potrivită. Copilul se va naște la sfârșitul primăverii 2023”, a declarat Quaran pentru NeedToKnow.online.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel