Sari la conținut

Ce spune Dana Budeanu despre căsătorie și candidatura la viitoare alegeri

Ce spune Dana Budeanu despre căsătorie și candidatura la viitoare alegeri. Cunoscuta creatoare de modă a ținut fanii cu inima la gură cu zvonuri legate de căsătorie și de intrarea în politică. 

 

Cu voce tot mai puternică în mediul online, Dana Budeanu a trecut rapid de la „creatoarea de modă” către  statutul de influencer pe diverse teme, nu doar legate de fashion, ci mai ales sociale și politice.

De ceva vreme, Dana Budeanu pare să-și țină pe jar adepții în urma apariției unor zvonuri, pe care creatoarea de modă influencer nu le-a dezmințit până aseară, joi, 10 noiembrie, în emisiunea Punctul Culminant, moderată de Victor Ciutacu.

Dana Budeanu a participat prin Skype la emisiunea difuzată pe România TV.net și a făcut lumină asupra zvonurilor apărute din neant.

„Eu am de citit”

Așadar, în stilul său caracteristic, Dana Budeanu susține că nu are de gând să se mărite sau să candideze.

„Nu candidez, eu am de citit. Nici nu candidez, nici nu mă mărit, astea-s doar aberaţii.”, a spus Dana Budeanu, în exclusivitate la România TV.

Speculaţiile apărute în presă susţineau că Dana Budeanu (43 ani) și Andrei Hrebenciuc (37 ani) își vor reuni destinele pe Coasta de Azur, iar ceremonia ar fi fost una restrânsă, cu doar 40 de perechi.

De asemenea, Budeanu spune că nici Gabriela Firea nu va candida la prezidențiale, deși numele său a tot fost vehiculat în ultima vreme.

„Nu vă faceţi iluzii, nu candidează nicio Firea la prezidenţiale. Nu mai induceți lumea în eroare”, a mai spus Dana Budeanu la România TV.net, în emisiunea moderată de Victor Ciutacu.

Cu toate că infirmă toate aceste zvonuri, din bătrâni, se spune că „nu iese fum fără foc”…

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.