Sari la conținut

Informație explozivă despre certificatul verde la locul de muncă. Avertismentul momentului de la Tudor Ciuhodaru

Medicul Tudor Ciuhodaru
Sursă foto: arhivă Doctorul Zilei
Medicul Tudor Ciuhodaru

Doctorul Tudor Ciuhodaru avertizează cu privire la impunerea certificatului verde la locul de muncă. Mai exact, acesta susține că este prea târziu ca acest document să mai fie introdus. Acesta consideră că trebuie gândite acum alte măsuri.

Informație explozivă despre certificatul verde la locul de muncă. Avertismentul momentului de la Tudor Ciuhodaru

După ce Florin Cîțu și Marcel Ciolacu au fost somați din USR să convoace sesiune extraordinară pentru adoptarea certificatului verde, medicul Tudor Ciuhodaru a declarat că introducerea certificatului verde la locul de muncă nu ar combate efectele pandemiei. Acesta mai spune că trebuie luate alte măsuri pentru salvarea de vieți omenești.

„Este prea târziu să mai introducem certificatul verde la locul de muncă”, declara aseară, Marcel Ciolacu, la Antenei 3. Liderul PSD consideră că trebuie gândite acum alte măsuri, cum ar fi limitarea numărului de călători în mijloacele de transport în comun.

Citeste si:

Ciuhodaru: „Nu are nicio legătură cu realitatea epidemiologică”

„Nu are nicio legătură cu realitatea epidemiologică și cu ceea ce se întâmplă în această pandemie. Pentru că dacă vrei cu adevărat să combați pandemia vii cu un ansamblu de măsuri concrete, cu o strategie coerentă, pe care v-am spus-o de la începutul acestei pandemii. Măsuri de distanțare, adică masca și măsuri de protecție fizică, testarea extinsă, regulată, gratuită. Pentru că depistezi la timp, izolezi la timp. Accesul la medicamente cât mai repede, din momentul în care ai simptome sau ești depistat pozitiv. Și, evident, vaccinare, dar în contextul unui consimțământ informat”, a explicat medicul.

Tudor Ciuhodaru: Oricine poate transmite boala

„Iar a descrimina anumite categorii, până la urmă oricine poate transmite boala. Dacă nu le asigurăm această testare extinsă, regulată, gratuită, în toate profesiile, vom constata, ca și în afară, vaccinați sau nu, numărul de cazuri crește semnificativ. Iar noi vrem să oprim această pandemie, să ținem situația sub control, în niciun caz să restricționăm drepturile la muncă sau la sănătate, în contextul în care există soluții mai bune”, a adăugat acesta.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.