joi, decembrie 2, 2021

Mihai Constantinescu este, pe bună dreptate, beneficiarul unei minuni. După ce a suferit trei stopuri cardiace și s-a aflat trei luni de zile în comă, veștile sunt îmbucurătoare, potrivit site-ului cancan.ro.

Te-ar mai interesa: Embolia pulmonară: primele semne de alarmă că un c...

Se pare că rugăciunile familiei și prietenilor au făcut minuni în cazul iubitului artist. Adrian Daminescu, un bun prieten al lui Mihai Constantinescu, a mărturisit de la începutul problemelor că prietenii fac rugăciuni comune zilnice. ”Începând cu ora 12, rugăciuni comune, sunt foarte mulţi care fac chestia asta şi sperăm ca Dumnezeu… că Dumnezeu nu are mâini, nu ştiu, el are oameni, el lucrează prin oameni, prin îngeraşii lui de pe pământ, aşa spun eu, prin doctori, prin prieteni, prin gânduri frumoase şi bune, pentru că gândurile negative s-ar putea să îi facă rău. Şi atunci noi ne gândim

Te-ar mai interesa: Vaccinare la domiciliu pentru persoanele care nu s...

că este imposibil să moară acum, de ce să moară? Şi atunci altă stare i se transmite subiectului respectiv, care e bolnav”, a declarat Adrian Daminescu în cadrul unui interviu oferit la TV.

Medicul Monica Pop se află printre persoanele care l-au vizitat pe Mihai Constantinescu și care îi sunt alături artistului. ”L-am văzut iar pe Mihai. Foarte bine îngrijit.. Real progres! Nu am cuvinte! Doamne ajută!”, a spus Monica Pop.

Te-ar mai interesa: Ministrul Sănătății, despre măsurile impuse de Săr...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor.

Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri

Ultimele stiri