joi, august 18, 2022

A descoperit ceva “revoluţionar” pentru întreţinerea frumuseţii, iar reţeta ei a făcut furori pe internet.

Michelle Phan, makeup artist în Boston, Massachusetts, SUA, propune măşti cosmetice faciale şi corporale cu argilă pe bază de nisip pentru pisici.

Phan susţine că aceste tratamente micşorează porii, previn acneea şi lasă pielea foarte fină. Tânăra mai spune că este bine să fie folosit nisipul pentru pisici fără miros, deoarece parfumul din aceste produse poate dăuna tenului.

Te-ar mai interesa: Sfatul zilei de 18 august: Nativii Balanță trebuie...

Ea recomandă amestecarea a doua linguri de nisip pe bază de argilă cu puţin gel de aloe vera. Ulterior compoziţia trebuie să fie pusă în cuptorul cu microunde pentru 20 de secunde, ca masca să fie caldă. Apoi se unge tenul cu partea lichidă a compoziţiei, lăsând resturile de nisip pe fundul bolului. Masca se scoate după 15 minute cu apă caldă, iar apoi se aplică o cremă hidratantă. Michelle susţine că niciun alt tratament nu lasă pielea mai fină.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private