sâmbătă, ianuarie 16, 2021
Elena Oceanu

Presedintele Klaus Iohannis s-a întâlnit miercuri cu omologul său american, Donald Trump, la recepția tradițională în onoarea șefilor de delegație participanți la ONU, fotografia de la acest eveniment fiind publicată pe pagina de Facebook a șefului statului.

În fotografie apar președintele Klaus Iohannis și soția sa, Carmen, care a purtat o rochie bleu, alături de președintele american, Donald Trump, și Prima Doamnă a SUA, Melania, care a fost îmbrăcată în negru.

Carmen Iohannis a optat pentru o ținută care a respectat dress code-ul evenimentului. Ea a purtat o rochie de lungime medie din tafta satinată albastră, o creație pastel a designerului Eli Laslean, Casa de modă Ellis, din București. Soția președintelui român și-a pus în valoare bustul cu un decolteu generos, potrivit andreearaicu.ro. 

Sursa foto: andreearaicu.ro
Sursa foto: andreearaicu.ro

În vârstă de 56 de ani, Carmen Iohannis și-a completat outfitul cu o pereche de pantofi de culoare roz, care poartă semnătura Prada. Klaus Iohannis a ales un costum elegant închis la culoare, cu sacou la doi nasturi, iar cravata din ținuta lui a fost bleu, fiind asortată cu rochia soției sale.

În timp ce Prima Doamnă a României a avut o ținută pastel la recepția organizată de președintele american, la întâlnirea dintre Carmen Iohannis și Melania Trump, soția lui Donald Trump a preferat să poarte negru. Rochia parte peste parte, deși simplă, i-a pus în valoare silueta și, la fel ca în cazul soției lui Klaus Iohannis, zona bustului.

Fostul model de origine slovenă, care are 47 de ani, pare că sfidează trecerea timpului și este o apariție admirată în ceea ce privește alegerile ei vestimentare de la recepțiile oficiale de stat. De asemenea, Melania a ales o pereche de pantofi negri cu toc stiletto.

După cum o cere protocolul, la întâlnirea dintre Carmen Iohannis și Melania Trump, cele doua Prime Doamne au fost coafate și machiate cât mai discret. Interesant este că, atât președintele român, cât și omologul său american au purtat cravate albastre, deși nuanțe diferite.