marți, octombrie 4, 2022

Cătălin Botezatu desființează ținuta purtată de prima doamnă, Carmen Iohannis, la funeraliile reginei Elisabeta a II-a. Nici coafura nu e ok, spune designerul.

După ce au criticat-o toți, iată că părerile proaste nu mai prididesc să vină. Celebrul designer Cătălin Botezatu a criticat dur ținuta purtată de Carmen Iohannis. Klaus Iohannis a participat alături de soția sa la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a, organizate la Londra.

Te-ar mai interesa: Ce spune culoarea ochilor despre tine și de ce och...

Prima doamnă a României a purtat o ţinută creată de designerul Andreea Tincu, dar apariţia lui Carmen Iohannis a fost criticată dur de Cătălin Botezatu.

Ce spune designerul despre rochie și despre coafura primei doamne? Ei bine, deși a fost o ținută neagră, în ton cu evenimentul, mulți au criticat-o pe Carmen Iohannis. Dar iată ce punctează Cătălin Botezatu, cunoscutul creator de modă.

„Rochia de catifea are un decolteu mult prea mare. Inadmisibil! Un decolteu mult mai mic, de tip Jackie Onassis, ar fi fost mult mai potrivit contextului. Nici pălăria nu e deloc potrivită.

Te-ar mai interesa: VIDEO șocant! Pieton, lovit de ambulanță. ”Intră c...

Lungimea rochiei este corectă, dar ciorapul este mult prea mat. Iohannis, în schimb, este impecabil!”, spune Cătălin Botezatu, citat de Click!

Rochia este foarte prost lucrată

Botezatu consideră că rochia este foarte prost lucrată și atrage atenția și asupra coafurii primei doamne. Părul trebuia strâns obligatoriu, potrivit designerului.

Rochia purtată de Carmen Iohannis la funeralii a fost una din catifea neagră, lungă până la gambe, cu croială în A și cu linia decolteului rotundă.

Te-ar mai interesa: Octavian Jurma: Pandemia nu s-a terminat! Valul 7 ...

De asemenea, prima doamnă a purtat o pereche de pantofi negri, iar pe cap o pălărie cu voaletă. S-ar părea că vestimentația aleasă nu a fost tocmai pe placul cunoscătorilor în rigorile modei.

De-a lungul timpului, în cei opt ani de mandat ai președintelui Klaus Iohannis, Carmen Iohannis a fost mereu criticată din cauza ținutelor sale neinspirate.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private