duminică, iunie 4, 2023

Imagini rare din trecutul lui Carmen Iohannis. Pe Carmen si Klaus Iohannis ii leaga o iubire de trei decenii, dar si o casnicie solida, bazata pe incredere si respect reciproc.

In ciuda faptului ca cei doi nu au mostenitori, au stiu in permanenta cum sa mentina aprinsa flacara iubirii.

Cuplul prezidential s-a cunoscut prin intermediul unor prieteni, pe vremea cand prima doamna a Romaniei era studenta si avea frageda varsta de 22 de ani. La sapte ani distanta, mai exact in 1989, cei doi s-au casatorit.

Te-ar mai interesa: „Cele mai nesănătoase produse” pe care ar fi bine ...

Carmen Iohannis provine dintr-o familei catolica din Santu, judetul Mures. Ion Lazurca, tatal sau, a fost blanar, ea provenind dintr-o familie destul de instarita, informeaza B1.

De-a lungul relatiei, actualul presedinte al Romaniei era un simplu profesor, care fusese repartizat la o localitate aflata la 60 de kilometri de Sibiu. De dragul sotiei sale, Klaus Iohannis face naveta in repetate randuri pentru a fi aproape de cea care urma sa ii devina sotie.

FOTOB1

FotoB1

De ce NU au copii Carmen și Klaus Iohannis?

Cu mulți ani în urmă, presedintele Romaniei dezvaluia cum a inceput povestea dintre el si actuala lui sotie: s-au cunoscut în timpul liceului şi s-au plăcut imediat. Au avut o relaţie timp de şapte ani, iar Klaus Iohannis a mers chiar la cursuri de dans alături de Carmen, în perioada liceului. Au fost însă şi alte pasiuni comune care i-au apropiat, precum drumeţiile şi şcoala.

Te-ar mai interesa: O lingură luată zilnic din acest produs poate redu...

“Adevărata mea dragoste este soţia mea, Carmen. Ne-am cunoscut într-o excursie, într-o vacanţă cu prietenii de liceu”, povestea Klaus Iohannis. Cei doi sunt căsătoriţi din anul 1989.

“A contat faptul că soţia mea este româncă. Asta dovedeşte că eu aici mă simt acasă şi că nu fac parte dintr-o elită sau etnie exclusivistă, ci că fac parte din acest popor”, mai spunea presedintele Romaniei, potrivit Capital.

Te-ar mai interesa: Transpirații nocturne: 7 motive pentru care ați pu...

Presedintele Romaniei a dezvaluit si care a fost secretul reuşitei căsniciei lor, recunoscând totodată că poate nu ar fi ajuns în poziţia în care este acum fără sprijinul sotiei sale.

“Soția mea este sprijinul meu și secretul unei căsnicii fericite este să îţi iubeşti partenerul şi să îţi doreşti să mergi lângă el.”

Nu a fost întotdeauna uşor să-şi menţină relaţia

Preşedintele povestea că, după terminarea facultăţii, a primit un post de profesor de fizică la 60 km de Sibiu şi de multe ori trebuia să străbată această distanţă pentru a o revedea pe aleasa inimii sale.

Te-ar mai interesa: Medicii trag un semnal de alarmă! Otrava care îți ...

Un mare regret al cuplului a fost si faptul ca nu au putut avea copii, însă Klaus Iohannis spune că el şi soţia sa au fost puternici şi au reuşit să depăşească şi acest moment greu al vieţii lor: “Dumnezeu nu ne-a dat. Nu a fost să fie. Asta e. Nu poţi să le ai pe toate în viaţă. Ne-am împăcat cu ideea, dar nu mi-a fost uşor. Înfiatul nu a fost o variantă pe care am considerat că trebuie să o luăm în considerare.”

Te-ar mai interesa: Pielea uscată și pruritul, semne ale unor probleme...

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private