Sari la conținut

Învățăturile Monicăi Tatoiu pentru românce: Femeilor de azi le lipsește feminitatea. Fără cultură, nu vor fi stilate niciodată

Învățăturile Monicăi Tatoiu pentru românce: Femeilor de azi le lipsește feminitatea. Fără cultură, nu vor fi stilate niciodată

La 66 de ani, Monica Tatoiu este o femeie de succes atât în plan personal, cât și profesional. În România este extrem de cunoscută pentru felul franc și tranșant cu care își spune puntul de vedere, în orice domeniu, de la muzică, la politică, viață mondenă și spiritualitate.

Adunate din mai multe interviuri oferite diverselor canale media, vă oferim în cele ce urmează câteva lecții despre viață pentru femeile din România.

Învățăturile Monicăi Tatoiu. Despre feminitate: Femeilor de azi le lipsește feminitatea

„Femeilor din generația aceasta le lipsește feminitatea. Mie îmi plac femeile să fie femei, cum erau pe vremuri: Marlyn Monroe, Audrey Hepburn, nu mai spun de Jean Seberg pe care o ador.”

Despre cultură

„Nu au de unde să își ia repere pentru că nu citesc ce trebuie. Cărțile, filmele și modelele pe care și le iau sunt proaste. Modelele pe care le impune societatea sunt modele de extremă. Nu există cale de mijloc și ține foarte mult de cultură.

În România nu se mai citește. Piața de carte din România este mai mică decât cea din Ungaria. Fără cultură nu ai cum să devii o femeie stilată, nu ai cum să evoluezi. Poți să fii cea mai finuță femeie, nu vei fi stilată niciodată”, a declarat Monica Tatoiu, la Fanatik.ro.

Despre intervenții chirurgie platică de prost gust

„Fetele acestea tinere au ajuns să exagereze cu intervențiile la față. Eu nu sunt împotriva lor, mai ales că și eu am. Ceea ce este în neregulă este faptul că exagerează și ajung să aibă niște buze de nu li se mai vede chipul

Medicul meu îmi spune că vin fetele la el să le pună silicoane uriașe. Să ajungă la măsura G la sutien. Și medicul meu, fiind un bărbat cu un simț estetic bun, le trimite la alții. Au ajuns să exagereze pentru că nu mai au noțiuni de bază.”

VIDEO! Monica Tatoiu, transformata de medicul estetician! | Antena 1

Învățăturile Monicăi Tatoiu. Despre chirurgie plastică finuță

„Eu abia ce mi-am făcut o intervenție de blefaroplastie. Intervenția asta te face să arăți cu 10 ani mai tânără. Am fost recent și mi-am pus acid hialuronic și botox. Am un medic foarte bun.

În primăvară și în toamnă, mă duc în fiecare săptămână și fac ori botox, laser, hialuronic și mezoterapie. În fiecare săptămână câte puțin, câte o procedură. Nu mă duc să îmi bag o tonă să nu mai pot mișca fața.

Mai este și materialul clientului. Medicul este timișorean, a fost studentul tatălui meu. Pot spune că știu exact pe mâinile cui m-am lăsat”.

Învățăturile Monicăi Tatoiu: Despre căsătorie și divorț

„M-am măritat prima dată la 21 de ani și am divorțat la 21 de ani și trei luni. Femeile tinere divorțează mai repede decât bărbații, deci nimeni nu te obligă acum să oficializezi căsătoria. Divorțurile sunt urâte.

Eu nu sfătuiesc femeile să se căsătorească prea devreme. Speranța de viață a crescut și acum 35 de ani este ok. Primul divorț a fost un pariu, al doilea a fost pentru buletin de București. A doua căsnicie a durat doi ani, dar eu eram mai mult plecată.

Căsătoria este un contract comercial, nu neapărat pe bani. Căsătoria înseamnă un contract cu drepturi, responsabilități, cu bune, cu clauze de forță majoră”, a declarat Monica Tatoiu la Antena Stars.

Monica Tatoiu, secretul unei căsnicii durabile: „Eu nu sfătuiesc femeile să se căsătorească prea devreme” - B1TV.ro

Despre sex și menopauză: Sexul după 60 de ani, după menopauză, e cel mai bun. Doar să mai ai cu cine

„Sexul după 60 de ani, după menopauză, e cel mai bun. Doar să mai ai cu cine. Bărbații îmbătrânesc. Dar eu sunt creativă. Pentru femei atunci începe pofta. Eu am avut-o mereu, semăn cu tata. Eu n-am stat niciodată fără sex, mi-au plăcut bărbații. Dar nu sexul a fost pe primul plan. Ci relația care conține și preludiu, îmbrățișări, povești, tandrețe.

Când te întâlnești cu un bărbat pentru care vibrezi, atunci se eliberează energia. Sexualitatea nu-i o rușine. E ca și când mănânci. Una e să-ți umfli burta, alta să-ți delectezi papilele gustative. Sexualitatea acum e ca la iepuri și nu-i înțeleg…Toată generația lui fi-miu e așa.

Mă gândesc ce să fac cu atâta energie pe care o am, trebuie să o folosesc constructiv. Ce să fac cu viața mea. Mi se spune să intru în politică, dar nu vreau să mă sacrific pentru niște proști”, a declarat Monica Tatoiu, pentru Cancan.ro.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel