marți, iunie 2, 2020

Răzvan Ciobanu a murit în accident auto, în a doua zi de Paști. Contactat de Antena1, cunoscutul pilot de raliu Titi Aur și-a exprimat părerea de specialist în ceea ce privește accidentul creatorului de modă.

Mașina designerului era un SUV extrem de sigur și dotat din punct de vedere tehnic. Dar acest autoturism a ieșit de pe carosabil și a mers 1 km pe câmp.

Titi Aur spune că din imaginile pe care le-a urmărit, poate să fie aproape sigur că Răzvan Ciobanu nu purta centură de siguranță.

Citește și:

Se pare că partea șoferului este relativ întreagă, iar în eventualitatea purtării centurii, Titi Aur spune că în mod cert designerul nu-și pierdea viața!

Pilotului de raliu i se pare suspectă abaterea mașinii pe câmp și oferă următoarele ipoteze: fie s-a jucat cu mașina fie era sub influența substanțelor psihotrope. Titi Aur nu crede că a fost sinucidere, fiindcă ”nu mergi pe câmp când vrei să te omori, ci intri într-un pom.”

Citește și:

În mod cert SUV-ul avea viteză și în ciuda calității autoturismului, atunci când nu cuplezi centura, poți zbura chiar și în afară, în momentul unui impact.

Ancheta este în curs de derulare, pentru a se afla întreg contextul tragicului accident care a îndoliat lumea mondenă din România.

Ultimele informații legate de accidentul în care Răzvan Ciobanu și-a pierdut viața. Anchetatorii au aflat că mașina în care se afla era împrumutată de la o prietenă, ca era singur în mașină și că plecase de la mare, ar fi greșit drumul, ba chiar este posibil să fi adormit la volan, după o noapte nedormită.

Parteneri