Ipoteză ȘOC în cazul morții lui Răzvan Ciobanu! Titi Aur: ”Putea scăpa cu viață!”

Ipoteză ȘOC în cazul morții lui Răzvan Ciobanu! Titi Aur: ”Putea scăpa cu viață!”
Ipoteză ȘOC în cazul morții lui Răzvan Ciobanu! Titi Aur: ”Putea scăpa cu viață!”

Răzvan Ciobanu a murit în accident auto, în a doua zi de Paști. Contactat de Antena1, cunoscutul pilot de raliu Titi Aur și-a exprimat părerea de specialist în ceea ce privește accidentul creatorului de modă.

Mașina designerului era un SUV extrem de sigur și dotat din punct de vedere tehnic. Dar acest autoturism a ieșit de pe carosabil și a mers 1 km pe câmp.

Titi Aur spune că din imaginile pe care le-a urmărit, poate să fie aproape sigur că Răzvan Ciobanu nu purta centură de siguranță.

Se pare că partea șoferului este relativ întreagă, iar în eventualitatea purtării centurii, Titi Aur spune că în mod cert designerul nu-și pierdea viața!

Pilotului de raliu i se pare suspectă abaterea mașinii pe câmp și oferă următoarele ipoteze: fie s-a jucat cu mașina fie era sub influența substanțelor psihotrope. Titi Aur nu crede că a fost sinucidere, fiindcă ”nu mergi pe câmp când vrei să te omori, ci intri într-un pom.”

În mod cert SUV-ul avea viteză și în ciuda calității autoturismului, atunci când nu cuplezi centura, poți zbura chiar și în afară, în momentul unui impact.

Ancheta este în curs de derulare, pentru a se afla întreg contextul tragicului accident care a îndoliat lumea mondenă din România.

Ultimele informații legate de accidentul în care Răzvan Ciobanu și-a pierdut viața. Anchetatorii au aflat că mașina în care se afla era împrumutată de la o prietenă, ca era singur în mașină și că plecase de la mare, ar fi greșit drumul, ba chiar este posibil să fi adormit la volan, după o noapte nedormită.

5 distribuiri
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook
powered by Binbox