miercuri, iulie 15, 2020

Lacrimi și durere pentru cei care l-au condus astăzi pe ultimul drum pe talentatul creator de modă Răzvan Ciobanu, care a pierit fulgerător într-un accident de mașină, a doua zi de Paști.

Familia este sfâșiată de durere, iar prietenii înmărmuriți. Încă nu le vine să creadă că bonomul lor prieten a trecut la cele veșnice.

FOTO: CANCAN.RO

Fostul partener de viață al lui Răzvan Ciobanu era desfigurat de durere încă dinainte de a ajunge la lăcașul de cult, unde a început ceeremonia de înmormântare în jurul orei 11:00. El nu a venit singur, ci împreună cu o prietenă blondă, care i-a sărit imediat în ajutor atunci când el s-a prăbușit din cauza emoțiilor puternice. Potrivit celor mai noi informații, fostul iubit al designerului a leșinat și azi-noapte, în timpul priveghiului, scrie cancan.ro.

Citește și:

Cătălin Botezatu, designer: Am pierdut un om drag, un prieten adevărat, un om adevărat. Până la urmă, cu toții suntem oameni, sortiți pieirii și cu toții greșim. De aceea, în aceste momente grele, rugăm pe toată lumea să respecte durerea familiei, a celor care l-au iubit. Pentru noi, Răzvan Ciobanu rămâne acel copil cu suflet minunat, declarat copilul minune al modei, care, prin creativitate a demonstrat că e bun. Ne pare rău că ne despărțim atât de devreme. Răzvan, te iubim, drum lin, somn lin și fie ca ceea ce se va întâmpla de acum încolo… mi-e foarte greu… să fie luminat. Dumnezeu să te ierte!

Citește și:

Victoria Blochina: Nu-mi vine să cred. A fost un prieten foarte bun și o să-mi lipsească foarte mult. Vorbeam și de 10 ori pe zi. Venea aproape zilnic la mine și prin mesaje vorbeam non-stop. Avea inocența unui copil. E mare durere. Nu mai am nici măcar lacrimi.

Acestea sunt câteva declarații ale prietenilor apropiați ai designer-ului. Răzvan Ciobanu a decedat pe 29 aprilie 2019, în urma unui accident rutier. Accidentul s-a petrecut pe DJ226 Năvodari – Săcele. Conform IPJ Constanța, accidentul s-a produs din cauza neatenției conducătorului auto, care rula cu o viteză foarte mare, astfel pierzând controlul volanului la intrarea în comuna Săcele.

Citește și:

Drum lin printre stele, Răzvan Ciobanu!

Parteneri