vineri, iulie 10, 2020

Actorul a dezvăluit că iubita lui, Nicole Kimpel, cu 19 ani mai tânără, i-a salvat viața când el a suferit un atac de cord, în 2017.

Actorul în vârstă de 54 de ani se antrena în sala de gimnastică a reşedinţei sale, un conac din Cobham, Surrey, estimat la 2,4 milioane de dolari, când a simţit dureri puternice în zona pieptului. El a fost transportat de urgenţă de paramedici la spitalul St. Peter din Chertsey şi ţinut sub observaţie până când starea lui de sănătate a revenit la normal.

Citește și:

Banderas a aflat că suferise un infarct și fusese foarte aproape de moarte. El a povestit recent ce noroc a avut cu iubita lui, Nicole Kimpel, care i-a dat o pastilă. “Iubita mea a avut o durere de cap și n-aveam nicio pastilă în casă. Așa că s-a dus să ia ceva, un calmant. A luat aspirina asta, singurul lucru pe care l-a găsit și era doar una, cred că avea 5 miligrame”, a povestit actorul în emisiunea “Jimmy Kimmel Live!”.

Citește și:

“A doua zi, când am început să am simptomele și știam clar ce am, mi-a pus o aspirină sub limbă și mi-a salvat viața. Da, am avut o a doua șansă și de atunci unele lucruri s-au schimbat în viața mea”, a mai spus actorul.

Citește continuarea…

Parteneri