sâmbătă, iunie 19, 2021

Cel mai mic copil al starului rock Mick Jagger a împlinit 2 ani, ocazie cu care mama sa, Melanie Hamrick, a publicat o poză cu mica vedetă.

Se pare că cel mic este copia fidelă a lui Jagger, comparând,

desigur, cu fotografiile acestuia din tinerețe. Starul rock a ajuns la 75 de ani, iar mama micuțului Deveraux este Melanie Hamrick și are 31 de ani.

Când îl privești pe micuț, e ca și cum ai vedea dublu, scrie cotidianul online DailyMail. Deveraux este copia fidelă a starului rock care a intrat deja în istorie.

Sir Mick are 8 copii cu 5 femei, primul născut este fiica sa Karis, acum în vârstă de 47 de ani, iar cel mai mic este minunea blondă care abia a împlinit 2 ani.

Asemănarea dintre Jagger și cel mai mic copil al său este izbitoare, comparând cu fotografiile starului de când era mic.

Deși a lăsat urmași cu femei diferite, toți copiii săi seamănă cu el, făcând dovada că genele sale sunt extrem de puternice. Și fiul său James, care acum are 33 de ani, este copia fidelă din tinerețe a tatălui celebru.

La fel, și fiica sa Jade. I-a moștenit trăsăturile, gropițele și ochii albaștri.

Starul rock a avut, într-adevăr, o viață zbuciumată, însă cu siguranță este mândru de copiii săi, bucățică ruptă din el.

Sir Michael Philip “Mick” Jagger (n. 26 iulie 1943 la Dartford) este un interpret rock, actor, compozitor, producător și om de afaceri britanic.

El este cunoscut mai ales în calitatea sa de vocalist al formației rock ‘n’ roll The Rolling Stones.

Chiar dacă e trecut de 70 de ani, viața lui nu a fost niciodată banală, schimbând femeile fără regret. Chiar și pe mama lui Deveraux a părăsit-o imediat după ce aceasta l-a născut pe superbul micuț pentru o tânără de numai 22 de ani!

Se pare însă că roata s-a întors, iar tinerica doar ce l-a abandonat pe star pentru un miliardar francez.

Ultimele stiri

Parteneri