luni, decembrie 6, 2021

Jennifer Lopez a împlinit 50 de ani și arată mai bine ca niciodată! Desigur, vedetele au acces la tratamente de top, creme, alimente, masaje, răsfăț.

Însă Jennifer Lopez nu este singurul star care pare că a găsit cheia tinereții fără bătrânețe. Și ideea este că această cheie poate fi deținută și de oamenii normali.

Îi vedeți mai în formă ca oricând. Jennifer Lopez, Tom Cruise, Halle Berry etc. Toți au mărturisit ce dietă minune urmează. America s-a împărțit în două tabere: regular și lowcarb.

Te-ar mai interesa: Sfântul Nicolae și Moș Crăciun. Omul din spatele p...

Toți acești artiști peste care timpul pare că nu trece au renunțat definitiv și complet la zahăr.

Tom Cruise face și scufundări rapide în apă rece. Halle Berry spunea că a scăpat și de diabet de tip2.

Studiile confirmă și ele că dieta fără zahăr te scapă de multe boli și îți redă vigoarea tinereții.

Jennifer Lopez mărturisește că a scăpat de inflamații, tot cu acest stil de viață. Simte că a întinerit, are chef de sport și de viață. Vedeta de 50 de ani a mărturisit într-un interviu că nu ar mai consuma zahăr vreodată, observând nenumăratele beneficii fizice și mentale ale dietei low carb.

Te-ar mai interesa: Obligativitatea testării elevilor nu are o bază le...

Jennifer Lopez – sau J.Lo, numele ei de scenă – s-a născut în urmă cu 50 de ani în cartierul Bronx din New York. Și-a început cariera pe micul ecran și a devenit celebră cu rolul din filmul Selena, din 1998, pentru care a fost nominalizată la Globurile de Aur.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri

Ultimele stiri