Sari la conținut

Jessica Simpson și-a îngrijorat fanii. A slăbit aproape 45 de kilograme: Dumnezeule!

Jessica Simpson și-a îngrijorat fanii. A slăbit aproape 45 de kilograme și a ajuns de nerecunoscut.

În general, atunci când o celebritate împărtășește o ipostază incredibilă pe Instagram, urmăritorii lor tind să inunde postarea cu comentarii care laudă fizicul sau frumusețea lor, printre altele.

Ei, asta nu este întotdeauna la fel. Fanii recurg la aceeași variantă atunci când văd ceva neobișnuit într-una dintre postările idolilor lor. Și asta s-a întâmplat cu cea mai recentă imagine postată de Jessica Simpson.

După ce a distribuit o postare pentru a-și arăta una dintre cele mai recente ținute, fanii cunoscutei actrițe și cântărețe și-au arătat îngrijorarea față de aparenta pierdere în greutate a Jessicai.

După ce au văzut imaginea, sute de urmăritori s-au înghesuit la comentarii pentru a discuta despre aspectul „super subțire” al artistei. Unul dintre ei a comentat: „Ce s-a întâmplat cu ea, oh, Dumnezeule”. Între timp, alții îi puneau aceeași întrebare Jessicăi: „Ești bine?”

Transformarea lui Jessica Simpson

Artista a slăbit până la 45 de kilograme în 2019 la aproximativ șase luni după ce a născut cea de-a treia fiică. Pentru a realiza acest lucru, a urmat o dietă sănătoasă și a făcut 14.000 de pași pe zi alături de antrenorul vedetelor, Harley Pasternak. De atunci, nu a încetat să-și împartășească antrenamentele de la sala, cu care a reușit să slăbească în tot acest timp.

Cu toate acestea, potrivit ei, greutatea este unul dintre lucrurile cărora le acordă cea mai mică atenție. Intr-o aparitie la ‘Today Show’, Jessica a asigurat ca nu are cantar acasa si se lasa ghidata doar de marimea hainelor pe care le cumpara pentru a intui tot timpul ce greutate are. „Nu am idee cât cântăresc. Vreau doar să mă simt bine și să pot să îmi închid fermoarul la pantaloni”, a spus artista.

Deși Jessica nu pare îngrijorată de greutatea ei, fanii ei sunt îngrijorați și spun că a slăbit prea mult.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jessica Simpson (@jessicasimpson)

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.