Sari la conținut

Johnny Depp, găsit inconștient în camera sa de hotel. Care e starea actorului

Johnny Depp, găsit inconștient în camera sa de hotel
Sursa foto: arhiva doctorulzieli.ro
Johnny Depp, găsit inconștient în camera sa de hotel

Johnny Depp a fost găsit inconștient în camera sa de hotel din Budapesta, pe 18 iulie. Unele imagini sugerează că actorul ar fi băut până a leșinat.

Marele actor de la Hollywood a fost găsit inconștient în camera sa de hotel din Budapesta, după ce ar fi leșinat. Un doctor a fost chemat pentru a-i acorda îngrijiri medicale, scrie Blikk.

Concert anulat

Pe 18 iulie, Hollywood Vampires, o trupă formată din Johnny Depp și Alice Cooper, și-a anulat în ultimul moment apariția la Papp László Sport Arena din Budapesta.

Concertul a fost anulat pentru că Johnny Depp a leșinat și s-a simțit atât de rău, încât a fost nevoie să fie chemat un medic în camera sa de hotel din Budapesta.

Mai mult decât atât, nimeni nu a prevestit un asemenea incident, iar spectatorii și-ar fi făcut apariția la concert, unii ar fi venit chiar din afara capitalei Ungariei ca să vadă prestația celebrei trupe.

“Totul era pregătit, scena era pregătită, echipa din culise era pregătită. Nici măcar nu mi-a trecut prin cap că ar putea exista o problemă, mai ales că membrii trupei testaseră instalaţia de sunet, care fusese pregătită pentru după-amiază. Nimeni nu s-a gândit la că Johnny Depp nu ar participa, microfonul său fusese montat de un membru al staff-ului, dar acest lucru nu este neobişnuit pentru astfel de vedete”, a explicat o sursă Blikk.

Când s-a anunţat că spectacolul este anulat, mulţi au bănuit că este vorba despre Johnny Depp, despre care se ştie că a mai avut în trecut probleme cu drogurile şi alcoolul. Se făceau, de asemenea, speculaţii că ar fi vorba despre o cădere nervoasă a starului din Piraţii din Caraibe.

Mai multe concerte, anulat

Mai multe concerte din ultimul turneu al trupei Hollywood Vampires au fost anulate rând pe rând, scrie People.

După ce trupa, care îi are în componență pe Johnny Depp, Alice Cooper, Joe Perry și Tommy Henrikson, a declarat că „circumstanțe neprevăzute” vor împiedica concertul din Budapesta, Ungaria, să aibă loc la începutul acestei săptămâni, grupul de hard rock și-a anunțat fanii, joi, că și un spectacol din Slovacia a fost anulat.

„A devenit rapid clar că instalația era incompletă și, prin urmare, nesigură atât pentru trupă, cât și pentru publicul larg”, a scris Hollywood Vampires într-un story pe Instagram.

Pe reţelele sociale a fost distribuită o postare cu o fotografie care sugera că Johnny Depp a fost văzut consumând alcool cu o oră înainte de anularea concertului.

Etichete:

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel