luni, septembrie 26, 2022

„Julio Iglesias a murit!” Răspunsul genial al cântărețului a devenit știrea momentului: Au spus că sunt mort, au spus că sunt într-un scaun cu rotile, au spus că am Alzheimer…

Julio Iglesias s-a hotărât să rupă tăcerea și a pus punctul pe i în legătură cu zvonurile despre presupusa lui stare de sănătate. Acesta îi ironizează pe cei care l-au dat deja mort, transmițându-le un singur lucru: „Sunt în viață și po să merg bine mersi”.

Te-ar mai interesa: Ce efecte are schimbarea bruscă a temperaturilor. ...

În ultimele zile, sănătatea lui Julio Iglesias a devenit un subiect de conversație, deoarece pe rețelele de socializare și diferite medii s-a speculat că cântărețul ar putea fi foarte serios bolnav, ba chiar s-a spus că ar fi murit.

Legendary Singer Julio Iglesias Bringing Timeless Classics to San Antonio Next Year | Music Stories & Interviews | San Antonio | San Antonio Current

„Julio Iglesias a murit!” Răspunsul genial al cântărețului a devenit știrea momentului

În cele din urmă a venit artistul însuși a ieşit să facă faţă valului de speculaţii. Julio Iglesias, în vârstă de 78 de ani, a publicat un mesaj pe rețelele sale de socializare pentru cei care au fost responsabili cu răspândirea acestor bârfe despre presupusa lui condiție fizică și pentru cei care susțineau că a trecut deja la o viață mai bună, așa că le-a dat un răspuns epic.

Te-ar mai interesa: Cum reușește Iuliana Tudor să mențină un echilibru...

„De obicei nu răspund la acele informații „MALIGNE și INECERTE” care derutează atât de mulți oameni. Au spus că sunt mort, au spus că sunt într-un scaun cu rotile, au spus că am Alzheimer. Cu tot respectul pe care îl am pentru oamenii care suferă de aceste probleme, viața continuă să mă umple de privilegii, sunt perfect bine, cu dorința de a reveni in studio si de a continua sa fac turnee pentru a cânta cu aceeași dorință ca întotdeauna.

Te-ar mai interesa: Inflamarea vaselor de sange de la nivelul creierul...

Ascultam melodia asta si am vazut o fotografie frumoasă care seamană foarte mult cu cea care a facut in jurul lumii „Y tu lo saberes” și m-am gândit să vă spun înca o dată că nu am nicio problemă și sunt în viață și pot să merg bine mersi hahahahahahaha. Și voi știți asta. Între timp vă invit să dansați un bolero”, a scris îndrăgitul cântăreț pe pagina de Instagram.

Te-ar mai interesa: Cea mai eficientă și rapidă metodă să scapi de cel...

Miguel Iglesias: últimas noticias e imágenes - Revista ¡HOLA!

Cântărețul, supranumit „Romanticul incurabil”, are opt copii și cinci nepoți

Viața lui Julio Iglesias, care urmează să împlinească 79 de ani pe 23 septembrie și are milioane de fani pe toată planeta, este o telenovelă cu o mie de episoade.

Adorat de mii de femei, artistul are o viață sentimentală tumultuoasă. Cu toate acestea, este căsătorit cu Miranda Rijnsburger din 2010.

Cei doi au împreună 5 copii: Miguel (22 de ani), Rodrigo (20 ani), gemenele Victoria și Cristina (18 ani) şi Guillermo (12 ani).

Te-ar mai interesa: Franța: Pastila de a doua zi, gratuită pentru toat...

La disputa de Julio Iglesias e Isabel Preysler que marcó la relación de Tamara Falcó y sus hermanos | Show España

Julio Iglesias, care are o avere de 300 milioane de dolari, a mai fost însurat cu Isabel Preysler, din 1971 până în 1979, căsnicie din care au rezultat Julio Jr (47 de ani), celebrul cântăreţ Enrique Iglesias (45 de ani) şi Chabeli (49 de ani). Copiii cei mari i-au dăruit patru nepoţi, două fete şi doi băieţi.

 Născut în Madrid, Spania, Julio Iglesias a susţinut peste 5.000 de concerte în faţa a peste 60 de milioane de oameni şi deţine un imperiu imobiliar evaluat la peste 300 de milioane de dolari.

Artistul supranumit „romanticul incurabil” este artistul latin care a vândut cele mai multe albume din istorie, deși el și-a dorit să fie fotbalist. Un accident de maşină aproape fatal avea să îi distrugă planurile lui Julio Iglesias de a juca fotbal profesionist.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private