vineri, octombrie 7, 2022

Luna decembrie este marcată de un eveniment astrologic major, și anume intrarea lui Jupiter, Marele Benefic, în zodia Capricornului.

Jupiter își schimbă anual planeta gazdă, ce înseamnă intrarea sa în această zodie. Jupiter a intrat în zodia Capricornului din 3 decembrie 2019 și va sta  aici până pe 18 decembrie 2020!

Jupiter a stat în Săgetător încă din decembrie 2018, deci la el acasă, în zodia pe care o coordoneaza, în maximumul său de putere.

Te-ar mai interesa: Cercetătorii atenționează: Risc mai mare de atac d...

Săgetătorul înseamnă, mai presus de orice, libertate, în toate sensurile sale. În Capricorn însă, Jupiter vine cu o altă energie. Care vor fi aspectele transformatoare și cui i se schimbă norocul dramatic?

Ei bine, planeta norocului va schimba viața exact Capricornului. Pregătește-te să ai un 2020 fabulos din punct de vedere al șanselor, oportunităților, expansiunilor ! Nu este exagerată afirmația că va fi unul din cei mai buni ani ai vieții tale. Vei culege roade frumoase pentru toate semințele plantate de ani de zile. Tot efortul pe care il pui în tot ce faci (sub ochii rigizi ai lui Saturn, coordonatorul tau) va fi răsplătit, pentru ca Jupiter nu doarme, potrivit sfatulparintilor.ro.

Te-ar mai interesa: Boala care răpune zeci de mii de oameni poate fi d...

Celebrul astrolog Adriana Tudosa a exemplificat pe adriana-astro.ro principalele motive pentru care Jupiter aduce energii bune în 2020 cât se află în Capricorn.

Jupiter in Capricorn va aprecia integritatea, bunul simt, rabdarea, reflectia, intelepciunea, precizia, discretia, retinerea, fiabilitatea, autocontrolul si increderea in sine. Si ne putem atinge ambitiile dezvoltand autodisciplina, responsabilitatea si capacitatea de a ne organiza si de a ne structura viata, de a ne deschide catre noi experiente si de a explora alte modalitati de a ne imbogati material si spiritual.

Te-ar mai interesa: Horoscop 7 octombrie. Nu irosi celulele nervoase p...

Tranzitul lui Jupiter in semnul Capricorn poate aduce si o recompensa a muncii trecute, asa ca succesul ar trebui sa provina din orice am lucrat din greu. Este un moment in care oportunitatile, norocul pot veni prin oamenii mai maturi din viata noastra, prin intelepciunea lor. Jupiter in Capricorn ne poate ajuta sa avem o mai buna intelegere a lumii materiale si a legilor care guverneaza traiul aici pe pamant. Putem stabili mai usor ce este corect si ce este gresit, care este responsabilitatea, datoria mea si responsabilitatea si datoria celuilalt. Experientele de viata aduse Jupiter ne pot oferi posibilitatea de a privi unde am fost lenesi sau nedisciplinati, unde ne-am neglijat indatoririle, unde am acceptat roluri prea mai pentru noi sau ne-am irosit puterea intr-un vis irealizabil. Trebuie sa devenim mai constienti de ceea ce putem face cu adevarat.

Te-ar mai interesa: Dramă teribilă pentru o celebră artistă: Mi-au dat...

La nivel social, Jupiter in Capricorn poate insemna imbunatirea regulilor si structurii guvernului, a sistemului de justitie, a securitatii, a politiei, a tuturor organizatiilor si institutiilor din societatea in care traim. Este cea mai buna perioada pentru a aduce corectitudinea, moralitatea si intelepciunea in organizatiile, societatea in care traim.

Cum este întreaga influență astrală citiți AICI.

Te-ar mai interesa: Ce poți lua ca să nu te mai constipi. Cele mai bun...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private