marți, iunie 28, 2022

Secretul dietei lui Beyoncé a dezvăluit, cântăreața a eliminat un aliment din dieta ei pentru a arăta fabulos.

Mai mulți fani sunt obsedați de vocea magică a lui Beyoncé și spun că mersul la concertul ei este unul dintre visurile pe vor să și le îndeplinească. Dar ceea ce vedem pe scenă, atât în ​​ceea ce privește performanța ei sclipitoare, cât și fizicul ei de invidiat, sunt într-adevăr rezultatele unei eforturi imense.

Te-ar mai interesa: Câte vieți a salvat vaccinul anti-covid la nivel m...

Anul acesta, pentru a cânta la Coachella, Beyoncé a fost de două ori mai hotărâtă cu privire la ceea ce a mâncat și a eliminat un anumit aliment din dieta ei pentru a arăta fabulos.

Secretul dietei lui Beyoncé. Cântăreața a eliminat un aliment din dieta ei pentru a arăta fabulos

Dieta lui Beyoncé, după cum a dezvăluit ea într-un interviu, este limitată în ceea ce privește carbohidrații, pâinea, zahărul, carnea, peștele, lactatele și alcoolul.

Cântăreața a practicat abstinența completă de la aceste alimente și, deși nu a dat un nume rutinei ei de dietă, ea a spus că aceasta este în conformitate cu o dietă vegană cetogenă care implică o doză moderată de proteine, carbohidrați scăzut și grăsimi ridicate.

Te-ar mai interesa: Gel injectabil ce poate „lipi” fisurile coloanei v...

În mijlocul acestui lucru, Beyoncé a recunoscut că se luptă cel mai mult pentru a intra în formă după ce a născut. Ea a spus că se teme să piardă totul – să nu poată fi la fel în ceea ce privește puterea și rezistența.

Sfatul profesionist al cântăreței americane în ceea ce privește dieta

Nu este prima dată când Beyoncé a experimentat cu dieta ei. De-a lungul anilor, ea și soțul ei Jay-Z au fost susținători ai consumului de alimente în mare parte vegane, iar acesta din urmă și-a încurajat chiar fanii să devină vegani pentru a câștiga bilete gratuite la concertul său timp de 30 de ani.

Te-ar mai interesa: 3 motive pentru care câștigăm mai multă grăsime ab...

Cu toate acestea, cântăreața recomandă să consultați un medic înainte de a lua planuri de dietă drastice.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private