sâmbătă, iunie 25, 2022

Despărțire după 12 ani de relație. Un cuplu celebru se destramă, după ce ea l-ar fi prins înșelând-o. După 12 ani de relație și numeroase zvonuri legate de infidelitatea lui Pique, Shakira l-a părăsit pe bărbatul cu care are doi copii, scrie El Periodico.

Deși formează un cuplu încă de la Campionatul Mondial de Fotbal din 2010, cu ocazia căruia s-au cunoscut, Shakira și Pique nu erau căsătoriți.

Te-ar mai interesa: Cât de periculos este leșinul: 5 semne care alerte...

Publicația spaniolă El Periodico scrie că Shakira l-a prins pe Pique cu o altă femeie. Drept urmare, cei doi s-au despărțit și trăiesc acum separat. Fotbalistul s-a mutat de acasă într-un apartament, unde stă singur de câteva săptămâni.

Shakira l-a părăsit pe bărbatul cu care are doi copii,

Versurile dedicate lui Pique

Marca scrie că Pique este un mare petrecăreț, pierzând nopțile prin cluburile din Barcelona, alături de gașca colegului său Riqui Puig.

Aceeași publicație scoate în evidență și faptul că versurile Shakirei de pe noul album ar face referire la infidelitățile partanerului ei.

Te-ar mai interesa: Astrolog: Sufletul vine și se lipește de mamă cu u...

“Ca să te completez pe tine, eu m-am sfărâmat în bucățele. Lumea m-a avertizat, dar nu am băgat de seama” / “Am realizat că ești fals, asta e picătura care a umplut paharul / Nu-mi spune mie că îți pare rău/ Poate pare că ești sincer, dar eu te cunosc și știu că mă minți”, cântă Shakira.

Deocamdată toate aceste informații sunt la nivelul de zvon: Shakira și Pique nu au confirmat despărțirea și nu este pentru prima oară când ziarele spaniole scriu că cei doi s-au despărțit.

Te-ar mai interesa: Dietă Iulia Albu: Am o singură zi pe săptămână în ...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private