Sari la conținut

Laurențiu Reghecampf este în culmea fericirii. Prima fotografie cu Liam, al treilea băiețel al antrenorului

Laurențiu Reghecampf este în culmea fericirii. Antrenorul a devenit tătic pentru a treia oară și l-a prezentat lumii pe micuțul Liam.

Joi a venit pe lume cel de-al treilea copil al lui Laurențiu Reghecampf. Antrenorul a postat și o fotografie în care apar ceilalți băieți ai săi și a subliniat că aceștia au devenit frați mai mari.

„Astăzi dimineață s-a născut Liam, frățiorul vostru. Vă iubește tata!”, a scris Laurențiu Reghecampf, pe Instagram.

După această postare, Laurențiu Reghecampf a postat o fotografie în care apare cu micuțul Liam în brațe.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Reghecampf Laurentiu (@r.laurentiu)

„Să facă cât mai mulți. Să-l întreacă pe Cristi Borcea!”

Anamaria Prodan nu s-a putut abține și a ținut să îi transmită un mesaj lui Laurențiu Reghecampf după ce a devenit tată din nou.

„Îl felicit pe Reghe pentru copil. Ii doresc sa fie sănătos, sa fie bine. Și lui sa aibă putere, sa mai facă copii, cât mai mulți, atâtia câți își va dori el. Sa îl întreacă pe Cristi Borcea chiar, sa aibă mai mulți”, a declarat Anamaria Prodan pentru Fanatik.ro.

Laurențiu Reghecampf a povestit în podcastul lui Cătălin Măruță cum a cunoscut-o pe actuala iubită, Corina Caciuc.

„Am cunoscut-o la un eveniment, la o petrecere, dar nu am cunoscut-o direct, doar am văzut-o. După am încercat să iau legătura cu ea și să o cunosc cu adevărat.

Am cunoscut-o pe Corina în urmă cu aproximativ doi ani. Nu cred că este important și nu cred că interesează pe nimeni cum ai cunoscut pe cineva.

Important este ce simți pentru persoana respectivă și ce se va întâmpla de acum încolo sau care este legătura. Sunt foarte fericit, o iubesc, o să avem un băiat împreună.

Simt că lucrurile pentru mine au luat o întorsătură foarte pozitivă. Mi-aș fi dorit ca și Anamaria să aibă parte de același lucru”, declarase Laurențiu Reghecampf în podcastul „Acasă la Măruță”.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel