Sari la conținut

Leac miraculos pentru dureri de genunchi și varice. Rețeta naturistă a Lidiei Fecioru

Cunoscuta bioenergoterapeută Lidia Fecioru a vorbit la emisiunea ”Adevăruri ascunse” de la Antena 3 despre un leac miraculos pentru cei care au probleme de genunchi, vene varicoase și ulcerații.

Lidia Fecioru are multe rețete de leac pentru diverse afecțiuni. Pe aceasta o recomandă celor cu probleme în zona picioarelor. În plus, este o rețetă spornică, păstrată la borcănel.

Iată deci recomandările Lidiei Fecioru:

„Se iau 250 de grame de osânză, 100 de grame de ceară curată și o bucată de propolis, de dimensiunea unei țigări. Se pun toate la foc mic și se topesc, se amestecă. Va rezulta un unguent fluid. Este foarte bun pentru tot ce înseamnă picioare cu varice și ulcerații. E o rețetă excepțională. Se aplică o dată, se înfășoară piciorul, se lasă 24 de ore învelit. E bun și la arsuri și la rănile care se fac de la ulcerații”.

Tratamentul se păstrează în borcănel, la rece și se aplică ori de câte ori este necesar.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel