Sari la conținut

Leac miraculos pentru varice. Ai nevoie de o singură LEGUMĂ

Varicele
sursa foto: doctorul zilei
Persoanele cu varice au risc major de infarct și AVC

Din cuprinsul articolului

Leac miraculos pentru varice. Venele varicoase apar atunci când venele unei persoane devin inflamate și mărite. La unii oameni, acestea pot provoca durere și disconfort.

Din fericire, există leacuri care pot ajuta la reducerea aspectului și durerii venelor varicoase. Lidia Fecioru a dezvăluit la Antena 3 cum puteți scăpa de varice cu ajutorul unei legume.

„Gogoneaua contine o otrava, in momentul cand este verde. De asta nu se recomanda sa mancam gogonele verzi, crude.

Cand punem sarea la muraturi ii scoate toxicitatea. Se taie gogoneaua in doua si se pune pe zonele unde sunt varicele mici de sange, formate ca o panza de paianjen, o data sau de doua ori pe zi, timp de zece zile.

Dupa ce am tinut gogoneaua acolo, trebuie obligatoriu sa dam cu o crema pentru ca acea otrava ataca pielea.

Nu folositi mai mult de zece zile”, a spus Lidia Fecioru, în cadrul emisiunii ”Adevăruri ascunse”, de pe Antena 3.

Leac care vindecă boli grave

Lidia Fecioru a prezentat la Antena 3 un leac care vindecă boli grave. Bioenergoterapeutul spune că o rețetă mai bună ca asta nu are.

„Am început și practic de foarte mult timp acest tratament. Nu mă întrebați de ce întineresc, de ce nu îmbătrânesc.

Nu mă injectez în fiecare zi cu ceva ca să am și zâmbetul și mintea în concordanță și m-am axat foarte mult pe tratamentul cu ouăle imune de la Romvac.

Vreau să le spun telespectatorilor, mai ales cei care au copii mici, că vaccinul este buvabil. Încercați să vă duceți să le luați, sunt tratamente naturiste.

Deci, rețetă mai bună ca asta, crede-mă, astăzi, sincer nu am. Sunt minunate. Unicul impediment este să nu fii alergic la ou, în rest poți să faci tratament”, a spus Lidia Fecioru.

Potrivit Antena 3, este vorba de Oul Hiperimun, creat în România. Specialiștii Romvac au injectat găini cu anumiți viruși, iar ouăle acestora conțin acum anticorpi.

Mai mult decât atât, pentru ca tratamentul să fie mai eficient, virusul care provoacă infecția este extras de la pacient și se administrează găinii.

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: