marți, mai 30, 2023

Leac pentru 100 de afecțiuni. Lidia Fecioru a prezentat un remediu grozav pentru 100 de boli. Aveși nevoie de semințe de mărar, miere și valeriană.

Semințe de mărar, miere și valeriană – remediu foarte bun pentru 100 de boli: crește imunitatea, reglează tensiunea arterială. 100 gr semințe mărar, 2 linguri de rădăcină de valeriană rașnită, 2l de apă fierbinte și 2 linguri de miere.

Te-ar mai interesa: Medic renumit: Diabetul poate fi un prim semn care...

Cu jumătate de ceas înainte de masă

Se amestecă mărarul cu valeriana, se toarnă apa clocotită, se lasă până ajunge temperatura la 40 gr, se adaugă mierea. Se pune într-un borcan și se lasă o zi la macerat, într-un loc ferit de lumină.

Leac pentru 100 de afecțiuni. Se ia o lingură cu jumătate de ceas înainte de masă, 20 de zile. Se poate repeta peste 10 zile încă o cură, a spus Lidia Fecioru la Antena 3.

Boli moștenite genetic. Lidia Fecioru, bioenergoterapeut, a explicat în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse care sunt cele mai frecvente afecțiuni pe care le putem moșteni genetic, de la părinți, sau de la bunici.

Te-ar mai interesa: Niciun medic de familie pentru 12 localități buzoi...

Diabetul, de exemplu, este o afecțiune care apare de regulă genetic. Boala se poate declanșa și de la o sperietură puternică.

Boli moștenite genetic. „Să luăm diabetul zaharat tip 2. Se poate moșteni. Poate veni peste o generație, dar obligatoriu există. Sunt copii mici care au diabet. Toată lumea spune.. domne, n-avem în familie, dar a apărut. Se mai poate face de la i sperietură puternică. Dar de regulă e o boală care apare genetic”.

Te-ar mai interesa: Bucureştenii pot primi 4.000 de lei pentru a se te...

„Acum vorbim despre gropița din oraji sau bărbie. E o mutație genetică pe care o moștenim de la părinți, bunici, străbunici și așa mai departe”.

Există și alergii ale sistemului nervos

„Luăm partea intoleranței alimentare. În afară de intoleranța la alimente, mai există și alergii ale sistemului nervos. Copiii le pot moșteni de la mame”, a mai spus Lidia Fecioru.

„Și glanda tiroida se moștenește. Cu siguranță o moștenim de la unii din părinți”.

Te-ar mai interesa: Alergia la veninul de albine poate pune viața în p...

„Mai există astmul bronșic. Nu e obligatoriu să fie la fel cum a avut mama, spre exemplu, poate să fie și o formă mai ușoară”, a spus Lidia Fecioru la Antena 3.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private