marți, august 9, 2022

Lidia Fecioru a prezentat un leac pentru cei cu ficat gras. ”E ca o gură de aer pentru organism” – a spus nutriționistul la Antena 3.

”Avem un remediu foarte bun pentru toți cei care au un ficat mai gras, care au probleme cu ficatul, cu fierea, cu pancreasul. Se face o rețetă foarte interesantă. Se pune un kg de cartofi necurățați, dar spălați bine, într-o cratiță, turnăm 6l de apă, punem un capac și îi lăsăm să fiarbă 4 ore.

Te-ar mai interesa: Alimente care ne mențin rinichii sănătoși și previ...

După care luăm, punem sare și îi pasăm și lăsăm acel piure la rece 6 ore. Deasupra va apărea o apă care ne trebuie de fapt. Apa se bea așa: două linguri de 3 ori pe zi cu jumătate de oră înainte de masă timp de o lună și ne curăță organismul și ficatul. E ca o gură de aer pentru organism” a spus Lidia Fecioru la Antena 3, sâmbătă seara.

Ritual pentru a scăpa de boli!

„E un ritual pentru a scăpa de boli într-un fel foarte interesant – e o chestie foarte-foarte veche. Se ia o funie, e bine să fie din cânepă, să fie subțirică. Ne trebuie o ață singură pe care să o punem unde avem noi o boală mai gravă: o tumoră, un ficat mai inflamat. Trebuie să fie o afecțiune mai serioasă, nu niște negi sau coșuri pe față.

Te-ar mai interesa: Vlad Ciurea ne învață cum să blocăm gândurile nega...

Faci acest lucru când e Luna în scădere

Și o lipim de locul acela și începem să o înnodăm – și înnodăm câte un nod. Și la fiecare nod spunem: „Dezleg sănătatea, îmi leg boala/ Dezleg sănătatea, îmi leg boala…” – de 7 ori. :Și la sfârșit spui amin.

Faci acest lucru când e Luna în scădere și îngropi funia undeva, dar trebuie să fie obligatoriu peste o intersecție de drumuri, adică să traversezi cumva o intersecție de drumuri.

Te-ar mai interesa: Ai 40 de ani? Consumă aceste alimente pentru o săn...

E bine ca funia să fie îngropată undeva

Ritualul care te scapă de boli! Când pleci de acolo nu trebuie să vorbești cu nimeni și nici să nu te uiți înapoi. Așa îți vei lăsa boala undeva. Ritualul acesta îl puteți face iarna, îngropați funia într-un ghiveci și ghiveciul îl duceți undeva peste un drum. E bine ca funia să fie îngropată undeva unde să nu o găsească cineva și să o ia. În felul acesta nu faci rău nimănui, pentru că știm că astfel de lucruri se pot transmite”, a spus Lidia Fecioru la Antena 3.

Te-ar mai interesa: Artrita reumatoidă: Încercați aceste remedii atunc...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private