Sari la conținut

Leac pentru creșterea imunității. Lidia Fecioru: Se face timp de 14 zile

Lidia Fecioru
Sursă foto:: arhiva Doctorul Zilei

Din cuprinsul articolului

Leac pentru creșterea imunității. Lidia Fecioru, bioenergoterapeut, a prezentat în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse un leac geanial, bun pentru creșterea imunității și nu numai.

„Se poate face această cantitate pe jumătate pentru o săptămână de tratament.

Se pune 100 de grame de hrean, 100 de grame de usturoi şi 100 de grame de ceapă, 300 de grame de miere, se amestecă toate la un loc şi se iau trei linguri pe zi.

În primul rând, creşte imunitatea şi în al doilea rând, ne poate trata inclusiv bronşita.

Tratamentul se ia cu jumătate de oră înainte de masă. Acesta se face timp de 14 zile.

Leacul creşte imunitatea organismului, dar ajută şi la curăţarea vaselor de sânge craniene, bronşită, tuse.

Îl depozităm într-un borcan, în frigider şi luăm câte o lingură de trei ori pe zi”, a spus Lidia Fecioru, în cadrul rubricii Leacul zilei din emisiunea Adevăruri ascunse de la Antena 3.

pe bază de usturoi

Pilda zilei, cu Lidia Fecioru

„La poarta unei familii, femeia a ieşit din curte şi a văzut trei bătrâni pe bancă. Ea s-a dus la ei şi l-a chemat în casă pe unul dintre ei ca să-l hrănească.

Bătrânii au întrebat-o dacă soţul ei este acasă. Aceasta le-a spus ca soţul este la muncă.

Bătrânul i-a spus că nu poate intra dacă soţul ei nu este. Între timp, soţul a venit de la muncă, iar bătrânii tot acolo stăteau.

Femeia îi povesteşte bărbatului cele întâmplate şi acesta îi spune să-l invite pe bătrân în casă. Femeia se duce la bătrân şi îl invită din nou pe acesta la masă.

Bătrânii spun că nu pot intra unul fără celălalt, fiindcă unul dintre ei este iubirea, altul este bogăţia şi celălalt este norocul. Aceştia îi spun să se ducă să-şi întrebe soţul care dintre ei să intre.

Soţul îi spune femeii să cheme bogăţia pentru a le satisface toate dorinţele. Femeia spune că ea ar chema norocul.

Soţii aveau o fetiţă înfiată şi aceasta le spune să cheme iubirea, pentru că este foarte importantă. Tatăl a spus să asculte copilul şi să cheme iubirea.

Femeia a ieşit şi a invitat iubirea în casă. După el au venit şi ceilalţi doi.

De aceea, în viaţă, este foarte important ce alegem, iubire, noroc sau bogăţie. Dacă avem iubire, celelalte vor veni după ea”, a spus Lidia Fecioru, în rubrica Pilda zilei din cadrul emisiunii Adevăruri ascunse, de la Antena 3.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel