Sari la conținut

Leacul anti-cancer ținut secret: „Am răspunsul împotriva cancerului, dar doctorii americani nu ascultă” . Doctorul a fost nominalizat de șapte ori la Premiul Nobel

Un cercetător al grăsimilor, un pionier în nutriție, un vindecător – Dr. Johanna Budwig (1908-2003), care a fost nominalizată de șapte ori la Premiul Nobel în 1979, a fost un personaj versatil. A fost o femeie puternică care și-a dedicat viața studierii uleiului de in și a efectelor sale vindecătoare. Trebuie să-i mulțumim pentru înțelegerea noastră actuală cu privire la acizii grași omega-3 care promovează sănătatea.

Dr. Johanna Budwig a studiat fizica, chimia, medicina, biologia, botanica si si-a luat doctoratul in fizica sub îndrumarea profesorul Kaufmann – un expert recunoscut in chimia grasimilor in anii 1950.

Dr. Johanna Budwig

Pe parcursul vieții sale, doamna doctor a vindecat de cancer peste 90% dintre pacienții care i-au călcat pragul, folosind doar ingrediente naturale fără efecte adverse.

Dar din păcate, descoperirea ei nu a fost profitabilă pentru industria farmaceutică, astfel că medicamentul inventat de ea nu se dorește a fi prezentat în piață.

„Am răspunsul împotriva cancerului, dar doctorii americani nu ascultă. Vin aici, îmi observă metodele şi rămân impresionaţi, apoi vor să facem o înţelegere, să ia medicamentul în ţara lor şi să facă mulţi bani. Eu nu fac asta pentru bani şi refuz, din cauza asta nu sunt agreată de ei”, declarase Johanna Budwig.

La baza protocolului Budwing stă un amestec de ulei de in și brânză de vaci.Aceasta a descoperit că așa zisele diete sănătoase, lipsite de grăsimi, provoacă mai mult rău decât bine, motiv pentru care a optat pentru o altă abordare. Ea a eliminat grăsimile şi alimentele nesănătoase care scad nivelul oxigenului şi s-a concentrat asupra alimentelor sănătoase şi vindecătoare. Ea a evidențiat importanţa expunerii la soare, deoarece este o sursă naturală de vitamina D3 – vitamina anticancer.

Leacul anti-cancer din protocolul Budwing

Protocolul Budwing se desfășoară pe două etape.

Prima etapă stă în consumul de brânză cu ulei de in, iar în acest mod corpul va sintetiza cât omega-2 are nevoie.

„Fără aceşti acizi graşi, enzimele respiratorii nu pot funcţiona şi persoana se sufocă, deși îi este administrat un aer bogat în oxigen. Deficitul acestor acizi graşi nesăturaţi afectează multe funcţii vitale. Mai întâi de toate, scade cantitatea de oxigen disponibilă a persoanei. Nu putem supravieţui fără aer şi mâncare. Nu putem supravieţui nici fără aceşti acizi graşi”, declarase ea. Remediul pe care ea l-a conceput este, de obicei, administrat pe cale orală, dar, în cazurile terminale, dr. Budwig a administrat uleiul de seminţe de in, sub formă de clismă.

A doua etapă a Protocolului Budwig se referă la o dietă special concepută, care ar trebui urmată timp de cel puţin șase luni.

 

Tănasă Sabina

Sabina Tanasa, este redactor la www.doctorulzilei.ro din anul 2020, a fost colaborator la despreSpa.ro, owner and founder la MobileWish.ro și la Ulei Cocos Romania - VivaCoco. Este licentiata a Universitatea „Alexandru Ioan Cuza" din Iași si ACADEMIA DE STUDII ECONOMICE DIN BUCURESTI

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel