joi, octombrie 6, 2022

Leacul miraculos recomandat de bioenergoterapeutul Lidia Fecioru. În emisiunea Adevăruri Ascunse de la Antena 3, Lidia Fecioru prezintă remedii naturiste pentru sănătate. De această dată, bioenergoterapeutul a amintit de cărbunele medicinal.

Un aport deosebit îl are pentru rinichi, organe care filtrează într-o zi cam un litru sau 1,5 litri de sânge. Acest leac miraculos este indicat și pentru înălbirea dinților și pentru curățarea feței și a părului de grăsimi.

Te-ar mai interesa: Trauma care a marcat-o pe Camilla. Și-a privit mam...

„Vorbim despre cărbunele medicinal. E foarte bun pentru foarte multe lucruri. Noi trebuie să știm că rinichii noștri filtrează într-o zi cam un litru sau 1,5 litri de sânge. Practic, e cel care curăță sângele de toate impuritățile, toxinele.

Și e bine să luăm cărbune medicinal ca să ușurăm munca și să îndepărteze toxinele pe care le prepară organismul nostru”, concide Lidia Fecioru.

Cărbunele medicinal, bun pentru înălbirea dinților

„Este foarte bun pentru înălbirea dinților. Uite, dacă avem dinții mai galbeni, din cauza cafelei sau a ce bem, sucuri naturale, care pătează, e bine să facem cărbunele praf și apoi tamponăm peria de dinți în praful de cărbune și dăm pe dinți. Să nu ne speriem că e negru. Se clătește foarte repede și nu rămâne nicio urmă și înălbește dinți”, mai spune bioenergoterapeutul.

Te-ar mai interesa: Medicii avertizează: Sedentarismul UCIDE...

Părul va deveni mai mătăsos și mai lucitor și nu se va îngrășa

„Pentru curățarea feței și a părului de grăsimi, de pori închiși. Părul va deveni mai mătăsos și mai lucitor și nu se va îngrășa așa de repede, dacă în apa cu care ne spălăm punem niște praf de cărbune și apoi lăsăm 15-20 de minute să lucreze la rădăcina părului”, a explicat Lidia Fecioru.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private