Sari la conținut

Leacuri cu otet. Nu o sa crezi de ce boli te scapa

Sfaturile multor nutritionisti si doctori fac referire la otet de foarte multe ori. S-a demonstrat inca din antichitate ca acest aliment, derivat al vinului, are o selie de intrebuintari care pot spori gradul de sanatate al persoanelor. In cele ce urmeaza va vom prezenta unele dintre cele mai ciudate, dar si cele mai bune leacuti cu otet.

Otetul te scapa de guturai

Daca ai nasul infundat si dureri insuportabile de cap si de gat, poti scapa de ele cu otet. Foloseste otet de mere din care aduagi trei lingri mari intr-un litru de apa fiarta. Apoi este de ajuns sa faci inhalatii timp de cinci minute, deasupra oalei cu amestecul respectiv, cu capul acoperit cu un prosop. Inspira pe nas, expira pe gura si tine ochii inchisi. Aburii iti vor desfunda caile nazale, vei scapa de dureri si va fi imbunatatita circulatia sangelui.

 

Continuarea pe Lyla.ro

Etichete:
Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: