marți, martie 21, 2023

Sofia Vicoveanca are 81 de ani și arată impecabil, pentru că are grijă de felul în care arată, de sănătatea ei fizică și emoțională.

Îndrăgita interpretă de muzică populară a mărturisit că nu bea, nu fumează și nici nu a băut niciodată cafea, pentru că are tensiunea oscilantă.

Sofia Vicoveanca a mai precizat că nu are medic de familie, dar că are doctori care se ocupă de ea, „la nevoie”. De asemenea, artista folosește diferite „leacuri băbești” pentru voce.

Te-ar mai interesa: Dieta populară care ar putea reduce cu 23% riscul ...

Cum tratează Sofia Vicoveanca răceala

Sofia Vicoveanca a dezvăluit pentru ego.ro, că imediat ce simte o stare de răceală sau de răgușeală folosește câteva leacuri din bătrâni, care întăresc sistemul imunitar.

„Când sunt răcită, răgușită, mai folosesc câteva rețete naturiste. Luați un gălbenuș de ou, un pic de unt cald, cât o nucă, și amestecați totul cu o lingură de zahăr”, a spus Sofia Vicoveanca.

Acest amestec se combină cu lapte și se încălzește la o temperatură ridicată pentru a fi consumat ulterior. Are un gust plăcut și are un efect miraculos la nivelul gâtului.

Artista folosește acest remediu de fiecare dată când răcește și funcționează întotdeauna.

Te-ar mai interesa: Testul de sănătate simplu care ți-ar putea salva v...

Totodată, când problemele de sănătate devin mai persistente, interpreta apelează la o altă rețetă: terciul de mălai.

Acesta se prepară la fel ca mămăliga, doar că are în compoziție mai multă apă. După ce a fiert, se amestecă cu unt și miere și se mănâncă cât e cald.

Băutura secretă pe care o consumă zilnic. Se prepară simplu, acasă

În cadrul unui interviu mai vechi, îndrăgita interpretă de muzică populară a dezvăluit că este foarte atentă la alimentație, consumând în special crudități.

Te-ar mai interesa: Băutura detoxifiantă care te scapă de burtă. Cum o...

„Dumnezeu îmi păstrează gabaritul. Eu nu am voie să țin cură de slăbire, pentru că ar curge pielea pe mine. Așa că trebuie să mă mențin. Eu consum foarte multe crudități.

Dimineața îmi fac un suc din țelină, morcov, sfeclă roșie, măr, cartof crud, roșie și câteva picături de lămâie.

În rest, consum foarte multe salate. Mai mănanc branză, ouă.

Seara nu prea mănânc, dar din când în când mai poftesc la câte ceva dacă mă uit la vreun film.

Te-ar mai interesa: Cele 5 superalimente care ajută la curățarea ficat...

Cafea nu beau, alcool nici atât, țigara nu știu să o mânuiesc, în schimb beau foarte multe ceaiuri”.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private