duminică, aprilie 2, 2023

Legătura dintre Cornelia Catanga și Ivermectina. Acuzații voalate. Adina Alberts ripostează: „Nimeni nu știe cauza exactă a stopului cardiac/ Jurnaliștii au citi în stele”.

Decesul fulgerător al îndrăgitei interprete de muzică lăutărească Cornelia Catanga a luat prin surprindere opinia publică din România. Cu toate că nu se știe cu exactitate care a fost cauza reală a decesului, mulți jurnaliști au început să facă presupuneri.

Te-ar mai interesa: Avertismentul medicului oncolog asupra acestui ali...

Jurnaliștii de la DCNews au dezvăluit faptul că regretata interpretă de muzică lăutărească a refuzat să se interneze în spital, deși avea COVID-19. Mai mult de atât, aceștia susțin că artista ar fi luat Ivermectină, „un chimioterapic antiparazitar, fiind utilizat în tratamentul bolilor parazitare atât în medicina veterinară cât și în medicina umană”.

Dr. Adina Alberts a ținut să riposteze la atacurile voalate ale jurnaliștilor de la DCNews, cunoscut fiind faptul că aceasta este o înfocată adeptă a folosirii Ivermectinei în tratamentul pacienților cu Covid.

Adina Alberts ripostează: „Nimeni nu știe cauza exactă a stopului cardiac/ Jurnaliștii au citi în stele”

„Încep prin a transmite SINCERE CONDOLEANȚE familiei Corneliei Catanga. Suntem extrem de triști de vestea trecerii în neființă a Corneliei. Dumnezeu s-o odihnească în pace!
 • Însă, legătura dintre cauza decesului Corneliei și persoana mea, încercarea patetică de a mă scoate pe mine vinovată de acest deces, este revoltătoare.
Deși nimeni nu știe cauza exactă a stopului cardiac pe care Cornelia Catanga l-ar fi suferit, jurnaliștii de la DCNews deja “au citit în stele” și au opinat public că acesta s-ar fi datorat Ivermectinei pe care ar fi luat-o Cornelia.
 • Adică, dragii mei, apar știri cum că, aproape în fiecare săptămână câte un român moare după ce se vaccinează antiCovid. Dar oficial NU EXISTĂ NICIO LEGĂTURĂ ÎNTRE ACELE STOPURI CARDIACE ȘI VACCINARE, iar în cazul Corneliei deja “experții “ au concluzionat.

  Te-ar mai interesa: Ora la care te trezești indică dacă ai probleme cu...

 • „Presa liberă” din România ar dori oare linșarea mea folosind această tristă ocazie?! Probabil că “le cam stau în gât” de ceva vreme prin declarațiile mele vizavi de riscurile vaccinării ARN mesager antiCovid, precum și despre beneficiile Ivermectinei în prevenția și tratarea Covid. Iar tragica întâmplare de azi “le vine mănușă”. Oameni fără scrupule…

 • De altfel, am încă în minte amenințarea voalată a dlui Marius Pieleanu, exprimată public în platou la Antena 3. Zicea că ceea ce fac eu ar submina securitatea națională. Pe bune, Dle Pieleanu?!? EU SUBMINEZ SECURITATEA NAȚIONALĂ?!!”, a scris medicul Adina Alberts pe pagina sa de Facebook.

  Te-ar mai interesa: Ai servit cina dar nu te-ai săturat? Nutriționiști...

Dr. Adina Alberts: „Oamenii sunt uciși în spitale de malpraxisuri repetate, de incendii, de explozii, de infecții nozocomiale, de protocoale prost aplicate”

„Eu sunt de înfierat pentru că am anunțat că în SUA, Franța, Olanda, toate țările nordice, și mai nou și în Bulgaria, la 2 pași, există Ivermectină în farmacii?!
 • Oamenii sunt uciși în spitale de malpraxisuri repetate, de incendii, de explozii, de infecții nozocomiale, de protocoale prost aplicate, iar eu sunt o amenințare la Securitatea Națională!
 • Oamenii stau în case zile întregi până le răspunde medicul de familie. Boala se avansează, ajung în stadii grave și eu sunt de vină!
 • Oamenii au nevoie de informații utile. Niciun oficial nu le oferă în mod corect și coerent, iar eu sunt de vină!
 • Oamenii au nevoie de ADEVĂR. Iar “presa libera” ca cei de la dcnews îi ridiculizează și îndobitocește cu tot felul de minciuni! Iar eu sunt de vină…
Aveți atașat protocolul antiCovid din SUA. Acești medici nu pot fi puși la îndoială din punct de vedere profesional și al competenței”, a mai scris medicul estetician.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private