Sari la conținut

Legea care reglementează certificatul de vaccinare. A fost aprobată de președinte

Termenul de valabilitate
Sursa foto: arhiva Doctorul Zilei

Legea care reglementează certificatul de vaccinare. Nimeni nu poate intra î locurile publice precum restaurante, cafenele, cinematografe și trenuri fără certificat de vaccinare. Președintele a aprobat.

Legea care reglementează certificatul de vaccinare. A fost aprobată de președinte

Parlamentul Franței a dat duminică aprobarea finală celor mai recente măsuri ale guvernului pentru a combate virusul COVID-19, inclusiv un permis de vaccinare contestat de protestatarii antivaccin. Parlamentarii din camera inferioară a Parlamentului au votat 215 pentru și 58 împotrivă, deschizând calea pentru intrarea în vigoare a legii în zilele următoare.

presedintele

Ce se întâmplă cu persoanele nevaccinate? Vor fi limitate?

Noua lege va cere oamenilor să aibă un certificat de vaccinare pentru a intra în locuri publice precum restaurante, cafenele, cinematografe și trenuri. În prezent, persoanele nevaccinate pot intra în astfel de locuri cu rezultatele unui test COVID-19 negativ efectuat recent. Aproape 78% din populație este complet vaccinată, potrivit Ministerului Sănătății.

Citeste si:

78% din populația Franței, complet vaccinată

Președintele Emmanuel Macron, care ar putea candida pentru un al doilea mandat în cadrul alegerilor prezidențiale din aprilie, a declarat în această lună pentru ziarul ‘Le Parisien’ că vrea să „enerveze” oamenii nevaccinați, complicându-le viața atât de mult încât să ajungă să facă vaccinul COVID-19, potrivit RRA.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.