Sari la conținut

Leguma ”vindecătoare” cu multe proprietăți. Elimină TOXINELE

dieta alcalina
legume

Leguma ”vindecătoare” cu o mulțime de proprietăți. Este ieftină și la îndemâna oricui. Gospodinele o introduc la masa de Crăciun. Care este motivul?

Mulți nu știu, însă, că există soluții pentru a îmbunătăți sistemul digestiv. Acest lucru constă inclusiv în alimentație. Acum, s-a aflat că o legumă extrem de banală poate reprezenta o varianta salvatoare în eliminarea treptată a resturilor alimentare.

Leguma care ajută sistemul digestiv este morcovul. Consumat în zilele de sărbătoare, gurmanzii vor avea o digestie ușoară fără pastile.

Salata de morcovi este cea mai bună pentru digestie.

Această combinație de ingrediente vă poate scăpa de balonare și constipației, dar și de cel al curelor stricte de detoxifiere.

Ingrediente necesare:

  • 1 morcov
  • 1 linguriță ulei de cocos
  • sare


Mod de preparare:

Morcovul se curăță de coajă și se spală. Cu ajutorul curățătorului de cartofi veți obține fâșii de morcov pe care le veți amesteca cu toate ingredientele de mai sus.

Salata trebuie să se consume dimineața, cu o oră înainte de a mânca micul dejun, însă poate fi mâncată oricând peste zi.

Morcovii ne scapă de cele mai dăunătoare toxine pentru organismul uman

Medicul Raymond Peat spune că această salată ne scapă de endotoxine, unele dintre cele mai dăunătoare toxine pentru organismul uman.

Specialistul mai spune că morcovul crud, împreună cu uleiul de cocos, reduc nivelul endotoxinelor, precum și pe cel al hormonilor de stres (estrogenul) și cresc nivelul hormonilor “tinereţii” (progesteronul, testosteronul).

„Fibrele din morcov au efect antibiotic și nu sunt digerate în intestin. Ele curăţă în drumul lor, distrugând organismele nocive, ceea ce ajută la vindecarea sistemului digestiv.

Un morcov crud pe zi ajută ca toxinele din bilă să fie eliminate din corp și împiedică astfel reabsorbţia lor.

Uleiul de cocos stimulează metabolismul
Și uleiul de cocos vine cu calități antibacteriene. Împreună cu morcovii au un efect cu atât mai puternic. În plus, uleiul de cocos stimulează metabolismul, ceea ce va da o senzație de cald și bine.

Sarea ajută la reducerea nivelului hormonilor de stres, dacă salată este consumată dimineața. Sodiul din sare este un mineral extrem de important pentru ținerea sub control a hormonilor de stres și pentru stimularea metabolismului”, potrivit Raymond Pea.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel