sâmbătă, iunie 25, 2022

Bioenergeticeanul Lidia Fecioru împărtășește o rețetă din strămoși, bogată în vitamine și cu efecte miraculoase asupra organismului, printre care și creșterea imunității.

Apa cu miere este o băutură accesibilă, utilizată împotriva mai multor boli. Ca să începem ziua cu dreptul, apa cu miere este un veritabil aliat. În plus, este un aliat ce ne oferă energie pentru întreaga zi și un sistem imunitar puternic.

Te-ar mai interesa: Informații uluitoare despre moartea Prințesei Dian...

Mierea este un înlocuitor excelent al zahărului. Acest aliment este bogat în aminoacizi, vitamine și minerale. Mierea nu ar trebui să lipsească din nicio dietă sănătoasă, ea ajutându-ne să reducem aportul de calorii, astfel încât să pierdem în greutate.

„Cei care au probleme cu glicemia nu au voie să consume acest leac cu miere. Metoda este foarte bună şi se spune că apa aceasta de miere este egală cu plasma.

Punem o linguriţă de miere la un pahar de apă. Apa să fie rece, nu caldă.

Se amestecă bine şi se bea pe stomacul gol. Ne va face o curăţare a rinichilor. Ne creşte imunitatea şi ne stabilizează toate mineralele în corp.

Te-ar mai interesa: Astrolog: Sufletul vine și se lipește de mamă cu u...

Pot încerca şi cei care au probleme cu stomacul, dar se bea simplă. Cei care pot bea şi cu suc de lămâie, se pune şi o linguriţă de oţet.

Se face seara şi se bea dimineaţa.

Este nemaipomenită. Este egala cu plasma”, a spus Lidia Fecioru, sâmbătă, cadrul rubricii Leacul zilei din emisiunea Adevăruri ascunse.

Iată o listă cu principalele beneficii ale apei cu miere:

  • Curăță organismul;
  • Este sățioasă;
  • Îmbunătățește digestia și previne constipația;
  • Oferă energie și ne permite să fim mai activi.
  • Apa cu miere și conținutul său de vitamine, minerale și aminoacizi pot întări treptat sistemul imunitar. Astfel, organismul nostru se va putea apăra mai ușor împotriva agenților patogeni din mediu, care ne pun în pericol sănătatea.
  • Această băutură poate regla nivelul de cortizol din sânge, prevenind stresul excesiv.
  • Acest aliment oferă protecție împotriva alergenilor care ne pot afecta organismul.
  • Combinând apa caldă cu miere și zeamă de lămâie, îți vei optimiza funcțiile hepatice, iar organismul tău se va curăța mai ușor.
  • De asemenea, combinația de apă caldă cu miere și zeamă de lămâie stimulează urinarea și susține sănătatea tractului urinar.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private