luni, septembrie 26, 2022

Lidia Fecioru a vorbit la Antena 3 despre o plantă medicament, care este nemaipomenită pentru tot ce înseamnă boli oncologice.

„Pelinul este un antiseptic foarte puternic. Este bine să-l lăsăm să se usuce puţin la umbră după ce l-am cules.

Îl punem într-o strecurătoare şi ceea ce cade din ea, adică cel mărunţel, să-l punem în capsule sau îl bem praf.

Cel care este mai mare, îl punem în spirit şi îl facem un fel de infuzie cu alcool.

Te-ar mai interesa: S-a inventat plasturele hi-tech: Cum ne ajută în l...

Este foarte bun pentru tot ce înseamnă boli oncologice, infecţii urogenitale, atât la femei, cât şi la bărbaţi. Pentru tot ce înseamnă ulceraţii ale colonului. Se bea o dată pe zi, câte un vârf de lingurinţă”, a spus Lidia Fecioru la Antena3.


Beneficiile pelinului

Sistem imunitar

Este imunoreglator și întărește imunitatea. Are activitate antimicrobiană, antibacteriană și antifungică puternică; se dovedește a fi un bun aliat pentru răceli și gripe, chiar luptă cu tot felul de viruși. Expulzand toxinele, scade temperatura si iti permite sa respiri mai bine. Ajută la recuperarea energiei în convalescență.

Te-ar mai interesa: Tradiții: Ce să faci să-ți crească părul lung și b...

Îmbunățește digestia

Componentele sale, precum absintina și anabsintina, ajută la îmbunătățirea digestiei prin stimularea sistemului digestiv, întărindu-l permite organismului să absoarbă mai bine nutrienții.

Deparazitant natural

Este adesea folosit pentru a elimina ciupercile, și tot felul de paraziți și bacterii care se dezvoltă în tractul intestinal.

Cel mai bun prieten al ficatului

Te-ar mai interesa: Iată ce boli grave poți face dacă nu bei bere...

Ajută organismul să elimine toxinele din ficat, ameliorând astfel afecțiunile hepatice. Este util pentru icter și hepatită și protejează împotriva problemelor viitoare.

Hormoni

Este folosit pentru ameliorarea dezechilibrelor hormonale, regleaza menstruația si ajuta la reducerea retentiei de lichide care apare in timpul menstruatiei.

Antidepresiv

Este un usor sedativ al sistemului nervos, actiunea sa detoxifianta ajuta la restabilirea unui echilibru sanatos si, la randul sau, actioneaza impotriva episoadelor usoare de depresie si anxietate. De asemenea, ajută la relaxarea mușchilor, ameliorează durerea și vă permite să vă odihniți mai bine după o zi obositoare.

Te-ar mai interesa: Ce se va întâmpla cu școlile în această iarnă: Se ...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private