luni, mai 23, 2022

Lidia Fecioru, leac cu apă călduță. Bioenergoterapeutul a explicat în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse când și cum anume trebuie băută apa.

„Două pahare de apă dimineaţa, activează tot ce înseamnă organele noastre interne. Trebuie să le bem uşor călduţe.

Un pahar de apă înainte cu 30 minute de a mânca este la fel de important.

Lidia Fecioru, leac cu apă călduță

Un pahar de apă după ce facem duş, ne va ajuta să ne scadă tensiunea arterială şi să ne stimuleze circulaţia periferică.

Te-ar mai interesa: Greșeala comună care afectează organismul! „În pri...

Un pahar de apă înainte de somn, ne va ajuta să scăpăm de riscul unui infarct şi de complicaţii cardiace”, a spus Lidia Fecioru, sâmbătă, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3.

O energie mult mai periculoasă decât cea negativă

Lidia Fecioru a vorbit despre o energie mult mai periculoasă decât cea negativă. O să vă minunați, căci este vorba de energia statică, o energie foarte greoaie.

Energia statică este negativă pentru că noi ne încărcăm tot timpul de energie statică. Gândiți-vă că umblăm cu hârtii, cu plastic, cu haine și se încarcă de energie statică.

Telefoane, laptopuri, tablete, totul este un câmp electromagnetic și atunci noi ne încărcăm cu energie statică.

Te-ar mai interesa: Lucruri pe care nu le știai despre cafeaua reîncăl...

Această energie este mai cruntă decât energia negativă pe care o luăm noi. De asta mai scăpăm, ne gândim la altceva. Dar energia statică e o energie foarte greoaie.

Și atunci e bine să facem aceste dușuri cu apă ca să scăpăm de energia statică.


Modalități care ne ajută să scăpăm de energia statică

A merge desculț este o modalitate. Și nu trebuie să mergem foarte mult, cât putem. Dar trebuie să facem acest exercițiu, mai ales când avem o stare proastă. Și prin zăpadă desculț se mai aleargă. Important este ca această energie telurică pe care noi o acumulăm, Pământul o extrage din noi.

Te-ar mai interesa: Topul celor mai CURATE alimente. Lygia Alexandresc...

Lidia Fecioru: Mai există o altă variantă cu apa. Când vrem să curățăm energia negativă de pe noi, să nu stăm în cada cu apă. Facem duș.

Dacă vrem să facem o baie, facem o baie în apă cu sare. Putem ține picioarele în apă cu sare, dar nu pentru a ne curăța. Trebuie ca apa să curgă, a spus Lidia Fecioru la Antena3.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private